Volei feminin. Noua speranta a voleiului romanesc a semnat cu CSM Bucuresti

Campania de achiziții și transferuri pentru lotul de volei feminin se apropie de final. Echipa este aproape completă.

Alexia Ioana Căruțașu este cea mai nouă achiziție a secției de volei feminin. Are doar 13 ani, iar rezultatele ei remarcabile au poziționat-o pe lista celor mai bune jucătoare din România. Alexia este titulară la loturile naționale de speranțe și cadete, iar performanțele sale i-au adus titlul de “Cea mai bună trăgătoare” la Balcaniada Cadetelor. S-a născut la data de 10 iunie 2003, deja măsoară 1,81 metri și ocupă postul de fals.

“Tatăl meu mi-a spus ca trebuie să muncesc foarte mult ca să ajung unde îmi doresc și că trebuie să îmi stabilesc mereu obiective cât mai înalte. Atunci când știu unde vreau să ajung, prin muncă voi atinge preformanțe și mai înalte. Deși tatăl meu este fost baschetbalist, el este idolul meu. Îmi doresc să ajung o jucătoare la fel de bună ca el, numai că la volei.” – a declarat Alexia Căruțașu.

Eugen Banciu, managerul echipei feminine de volei, a declarat:

Îi urez bun venit Alexiei în familia “tigroaicelor”! CSM București și-a propus să atragă și să investească în tinerele speranțe ale voleiului românesc. Alexia va beneficia de aceelași condiții de pregătire precum jucătoarele din echipa de senioare, de asemenea va fi inclusă și în lotul echipei. Chiar dacă poate părea atipic ca o fată de 13 ani să facă parte dintr-o echipă de senioare, calitățile Alexiei ne-au determinat să începem această colaborare și suntem siguri că rezultatele ei vor fi pe măsură. Alături de ea, CSMB va mai legitima încă două tinere speranțe Francesca Alupei și Maria Dulău. “

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share