Volei feminin. Modelul CSMB: antrenament seniore-junioare

Ce-și doresc toți copiii care pornesc pe calea marii performanțe sportive? Să fie faimoși, să ia medalii, să aibă parte de atenție și să câștige tot ce poate fi câștigat, să arate bine și, de ce nu, să urmeze calea modelului pe care și l-au ales. Mai toți copiii au modele din sportul practicat, iar pentru voleibalistele din cadrul Centrului de Copii și Juniori (CCJ) al Clubului Sportiv Municipal București modelele sunt la doi pași, adică în echipa de senioare, medaliată cu bronz ediția trecută a Diviziei A1.

Vineri, senioarele au deschis antrenamentului lor de după-amiază pentru junioarele din cadrul CCJ, într-o acțiune de promovare a voleiului feminin. Timp de două ore, 35 de sportive cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani s-au antrenat alături de modelele lor din echipa de senioare. A fost practic un schimb de roluri: micuțele au încercat să se ridice cât mai aproape de cerințele unei echipe de senioare, lucrând cu atenție și seriozitate crescute, în timp ce senioarele s-au reîntors la începuturile lor voleibalistice.

Pentru echipa de senioare a fost și un prilej de a apărea în noua formulă, chiar dacă două sportive sunt la lotul național de senioare, care va participa la Campionatele Europene de volei feminin, în speță Roxana Bacșiș și Georgiana Faleș. Junioarele și cei care au fost prezenți la eveniment au putut să le vadă noua echipă, una care arată bine și promite mult. Au fost prezente Jasna Majstorovic, Laura Pihlajamaki, Diana Cărbuneanu, Tamara Susic, Florentina Georgiana Ivanciu, Giulia Pincerato, Jole Ruzzini, Adina Roșca, Maria Karakasheva, Diana Tătaru si Mihaela Ozun. Antrenori, Bogdan Paul si Marius Macicasan.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share