Volei feminin. Meciul campioanelor: CSM Bucuresti vs Alba Blaj

Turul fazei a I-a a Campionatului Național a ajuns la final, iar duminică se va disputa prima etapă din retur. Câștigătoarea Challenge Cup va fi gazda meciului cu campioana en-titre, CS Volei Alba Blaj. Derby-ul etapei va avea loc la Sala de Sport “Elite” din cadrul centrului comercial Sun Plaza, începând cu ora 13:00. Fanii pot urmări și live partida pe Digi Sport 3.

CSM București a încheiat turul pe locul 2 cu 25 de puncte în cont, iar în acest moment, CS Volei Alba Blaj este liderul campionatului, având acumulate 32 de puncte. În tur, CSM București a câștigat, după patru sezoane, primul punct pe terenul adversarelor de la Alba Blaj.

Antrenorul echipei CSMB, Nicola Negro, a declarat: “Prima parte a campionatului s-a încheiat și chiar dacă am întâmpinat mici dificultăți, suntem pe locul 2. Sunt foarte mulțumit de acest rezultat, de fete și de staff-ul tehnic. Ne bucurăm mult că munca de la antrenamente a fost răsplătită. Vom începe returul cu o partidă foarte grea împotriva celor de la Blaj. În tur, am reușit să câștigăm un punct, iar prestația noastră a fost una dintre cele mai bune de până acum. De data aceasta, situația este diferită. Vom întâlni o formație mult mai motivată și mai închegată, iar noi va trebui să răspundem cu aceași înverșunare. Ne putem lupta de la egal la egal cu Blaj, însă trebuie să avem încredere în noi și să fim convinși că vom câștiga.”

Bucureștenii sunt așteptați să se bucure de un meci spectaculos, duminică, 11 decembrie, la Sala de Sport „Elite”, începând cu ora 13:00.

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share