Volei feminin. Lucille Charuk o canadianca printre „tigroaice”

Echipa de volei feminin CSM București s-a reunit săptămâna aceasta, dar la antrenamente nu au participat toate jucătoarele pentru că Bernadett Dekany, Alice Kapelovies și Andreea Ispas participă la calificările pentru Campionatul european 2017. Ele vor ajunge în București doar în Octombrie, cu câteva zile înainte de începerea campionatului.

Canadianca Lucille Charuk este cea mai nouă jucătoare care s-a alăturat grupului, iar de astăzi va participa la antrenamentele conduse de Nicola Negro. Lucille reprezintă naționala Canadei încă din 2011, unde ocupă postul de centru, dar și de căpitan al echipei. În 2015 a câștigat titlul de “Best Middle Blocker” în NORCECA Championship. Charcuk s-a născut la data de 13 August 1989 în Vancouver, dar locuiește în Detla, BC, Canada. Ultimele două sezoane le-a petrecut în Germania și în trecut, a mai evoluat pentru echipe din Croația și Slovenia.

FUN FACTS – Pe teren adversarele o cunosc după numele de “Lucifer” și consideră că numărul ei norocos este treisperzece, motiv pentru care poartă în jurul gâtului un pandantiv cu acest număr.

“În acest sezon, Bucureștiul va fi locul pe care îl voi numi acasă alături de familia CSMB. Sunt recunoscătoare echipei pentru că m-au primit cu drag și sper să le oferim fanilor un sezon plin de reușite, aventură și bucurie.” – a declarat Lucille Charuk.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share