Volei feminin. Lotul CSM Bucuresti si noul antrenor Nicola Negro s-au reunit astazi pentru primul antrenament

„Tigroaicele” au început astăzi antrenamentele pentru sezonul 2016-2017, un sezon care se anunță complicat pentru că jucătoarele noastre trebuie să își apere titlul câștigat în Challenge Cup.

Italianul Nicola Negro este noul antrenor al echipei feminine de volei CSM București. În vârstă de 36 de ani, el a mai condus trei formații din postura de principal: Imoco Volley Conegliano (Italia), Tauron Dabrowa Gornicza (Polonia) și Impel Wroclaw (Polonia). Nicola Negro le va pregăti pe fetele noastre alături de antrenorul secund Marius Măcicășan.

La antrenamentul de astăzi au fost prezente opt dintre jucătoare. Nicole Koolhaas, Sofija Medic, Lunca Carocci, Florentina Ivanciu, Adina Roșca, Alexia Căruțașu, Ivana Lukovic și Ariana Pîrv au făcut cunoștință cu staff-ul CSM, iar preparatorul fizic le-a supus unor teste pentru a stabili condiția lor fizică și planul de antrenament pentru următoarea perioadă. Ridicătoarea Julija Milovits se va alătura grupului în curând. Bernadett Dekany, Alice Kapelovies și Andreea Ispas au lipsit de la întâlnirea de astăzi pentru că participă la calificările pentru Campionatul european 2017.

“În sfârșit ne-am întâlnit! Sunt foarte fericit că începem această aventură și știu că venim la un club care anul trecut a avut un rezultat măreț. Trebuie să fim puternici și să înțelegem că aceasta este o echipă aproape nouă, din fosta formație au mai rămas doar două jucătoare, ceea ce înseamnă că trebuie să lucrăm și mai mult ca să avem rezultate bune. În acest moment, la antrenament au venit opt jucătoare. Vom avea lotul complet cu două sau trei zile înainte de începerea campionatului, mai exact în 15 Octombire.” – a declarat Nicola Negro

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share