VOLEI FEMININ: „Jucătoarele CSM București vin cu un atu în plus!”

Luni, 13 noiembrie 2017, echipa de volei feminin CSM București va juca un meci important, în deplasare, împotriva echipei CS Știința Bacău. După ultimele meciuri victorioase obținute în acest Campionat Național, tigroaicele sunt pregătite și determinate să câștige în fața adversarelor.
 
Antrenorul, Ferhat Akbaș, ne-a prezentat perspectiva sa asupra acestui meci: Cred că meciurile contra celor de la Bacău sunt întotdeauna dificile, sunt o echipă foarte bună, bine organizată, cu un antrenor foarte bun care antrenează echipa de mult timp. Vom juca în deplasare, deci va fi foarte dificil. Am avut mulți adversari dificili până acum, iar meciul cu Bacău va fi, de asemenea, unul dificil. Vrem să urcăm în fruntea clasamentului, așa că acest meci devine mai important ca de obicei. Trebuie să jucăm foarte bine pentru a ne întoarce victorioși acasă!

Eugen Banciu, Team Manager CSM București volei feminin este optimist că echipa se va întoarce acasă cu o nouă victorie: ”CS Știința Bacău este o echipă puternică și o adversară pe măsură, dar echipa CSM București vine cu un atu în plus: e extrem de motivată după victoria fabuloasă obținută săptămâna trecută, în meciul cu campioana CSM Volei Alba-Blaj. Ne dorim să venim de la Bacău cu încă o victorie și să continuăm astfel seria confruntărilor cu rezultate favorabile nouă!”.

Revenim cu detalii despre rezultatul acestei confruntări. 

După meciul de la Bacău, echipa feminină de volei CSM București se pregătește pentru a disputa un alt meci important. Este vorba despre duelul cu UVT Agroland Timișoara, din 18 noiembrie, care se va juca acasă, pe terenul tigroaicelor.

CSM București – Orașul tău! Echipa ta!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share