Volei feminin. Ispas si Medic raman Tigroaice

Campania de transferuri a echipei CSM București se apropie de final și avem plăcerea să vă anunțăm că Andreea Ispas și Sofija Medic vor rămâne și sezonul acesta în familia Tigroaicelor. Ele au avut o evoluție foarte bună în timpul anului competițional ce tocmai s-a încheiat și și-au propus să ducă mai departe obiectivele echipei.

Andreea Ispas are 27 de ani și ocupă postul de libero. Vine din Tulcea, iar cariera sportivă de senioară a început-o tot la CSM București, pe când avea 19 ani. Sârboaica Sofija Medic este bună prietenă cu Andreea și se cunosc de pe vremea când jucau împreună la CSU Medicina Tg Mureș. Sofija are 1,84 m, 26 de ani și evoluează pe postul de centru. Ne-a mărturisit că abia așteaptă să se întoarcă aici pentru că se simte ca acasă și că este pregătită să dea tot ce este mai bun.

Andreea Ispas ne-a spus că: “Mă bucur că am ales să rămân în continuare la CSM București. Știu că este un proiect ambițios și mă atrage. Lotul nostru este format din jucătoare valoroase individual, dar trebuie să formăm o echipă omogenă în teren. Dacă reușim asta, sunt sigură că vom realiza tot ceea ce ne-am propus. Cu ocazia aceasta, vreau să invit publicul să ne susțină așa cum au făcut-o și în campionatul trecut. Vă mulțumim! #GoTigers!”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share