Volei feminin. Infrangere dureroasa pentru “tigroaice” la Targoviste

CSM București a avut parte de o înfrângere dureroasă în etapa a IX-a, disputată la Târgoviște. Deși au câștigat setul al doilea, „tigroaicele” nu au reușit să se întoarcă la București cu puncte, iar acum ocupă locul 4 în clasamentul actual. CSM Târgoviște vs CSM București 3-1 (25-19, 21-25, 25-19, 25-19)

Antrenorul echipei CSMB, Nicola Negro, a declarat: “Am ieșit șifonați din partida cu Târgoviște, unde nu am jucat foarte bine. Cred că diferența în acest meci a facut-o atacul, care a funcționat mult mai bine la ele. Noi am avut ceva probleme, am început primul set greșit. În schimb, în al doilea și la începutul celui de-al treilea set am jucat diferit, am fost mult mai agresivi și am pus Târgoviște în dificultate. Momentul cheie al meciului a fost a doua parte a setului trei, în care noi am avut o cădere. Îmi pare foarte rău că am pierdut, mai ales că am avut o perioadă cu rezultate pozitive și contam pe încă o victorie. Acum trebuie să ne scuturăm de probleme și să muncim și mai mult pentru că miercuri avem un meci important cu Dinamo.”

“Echipa Târgoviște a fost clar mai bună decât noi. Sunt nemulțumit de modul în care meciul a fost pregătit. Jucătoarele noastre au un potențial foarte mare, dar cu toate acestea prestația per ansamblu a echipei a fost sub așteptările noastre. Nu este posibil să nu observi, ca tehnician, un număr foarte mare de mingi plasate de echipa Târgoviște și să nu iei nicio măsură în timpul meciului. Totodată, au fost făcute niște schimbări total neinspirate pe parcurs, iar acest lucru s-a văzut pe tabelă” – a declarat șeful secției de volei, Gabriel Gancea.

„Am pierdut 3 puncte în fața unei echipe aflate în suferință, CSM Târgoviște fiind lipsită de aportul libero-ului Suzana Cebic. Târgoviște nu reușise să câștige vreun punct în fața echipelor Știința Bacău și Dinamo București. Dacă dai din mâini, nu înseamnă neaparat că știi și să înoți. Am vazut dorință, dar și multă degringoladă în teren. Dacă vom juca la fel, va fi foarte dificil să învingem Dinamo în etapa de miercuri. ” – a declarat team managerul CSMB, Eugen Banciu.

CSM București (8 puncte din serviciu, 46 din atac și 8 din blocaj). Debutul partidei le-a avut la fileu pe: Nicole Koolhaas (5 puncte), Bernadett Dekany (13 puncte), Lucille Charuk (7 puncte), Jelena Alajbeg (9 puncte), Nikola Radosova (21 puncte), Julia Milovits și libero-ul Luna Carocci. Au mai intrat pe teren și Ivana Lukovic (3 puncte), Sofija Medic (2 puncte), Adina Roșca (1 punct), Ariana Pîrv (1 punct) și Alice Kapelovies.

CSM Târgoviște (4 puncte din serviciu, 58 din atac și 10 din blocaj). Alexandra Sobo (8 puncte), Ivana Djerisilo (15 puncte), Diana Calotă, Matea Ikic (11 puncte), Milagros Collar (25 puncte), Roxana Ivanof (13 puncte) și libero-ul Alexandra Trică. Au mai intrat și Bernarda Bricic și Bianca Mitranescu.

Următoarea partidă a „tigroaicelor” va avea loc miercuri, 30 noiembrie, când vor da piept din nou cu adversarele de la Dinamo București, echipă pe care au eliminat-o din Cupa României. Meciul va avea loc la Sala Sporturilor “Unirea” Dobroești, de la ora 18:00.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share