Volei feminin. Generatia de astazi vs generatia de maine

CSM București pune accentul și investește în generația de “mâine”. Centrul de Copii și Juniori (CCJ) are peste 1315 sportivi, iar secția de volei are în componența sa peste 260 de copii. CSMB le oferă copiilor pasionați și talentați de sport cadrul perfect pentru a se forma și dezvolta în sportivii viitorului (antrenori și profesori experimentați, antrenamente gratuite, săli de sport în aproapierea domiciliului, etc.)
Ieri seară, voleibalistele din categoria Minivolei antrenate de Adrian Negrei au participat la meciul senioarelor CSMB împortiva CSM Lugoj, un meci care s-a încheiat cu o victorie pentru “tigroaice”. “Mini tigroaicele” au vârste cuprinse între nouă și unsprezece ani, iar săptămâna viitoare vor participa la Campionatul Național de Minivolei. Faptul că au putut fi prezente aseară la meciul tigroaicelor le-a adus o mare bucurie, iar la finalul partidei ele s-au pozat cu jucătoarele lor favorite.
Talentul junioarelor este fructificat și răsplătit, Alexia Căruțașu, Francesca Alupei și Maria Dulău sunt cele mai tinere jucătoare care fac parte din lotul senioarelor. La doar 13 ani, ele iau parte la antrenamentele tigroaicelor CSMB și au rezultate remarcabile. În curând, cadeta Iuna Zadorojnai și junioara 1 Ecaterina Stan se vor alătura lotului de senioare.
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share