Volei feminin. După patru sezoane, câștigăm primul punct acasă la BLAJ

Aseară, la Blaj, a avut loc un meci incendiar între CSM București și CS Alba BLAJ. Cu sala plină, cele două echipe au oferit un adevărat spectacol pasionaților de volei. Campioana en-titre Blaj s-a impus în fața tigroaicelor cu scorul 3-2 (25-18, 21-25, 25-15, 24-26, 15-9).

 Echipa tigroaicelor este în formulă completă doar de săptămâna trecută, astfel că au avut parte de puține antrenamente împreună. Acest lucru s-a făcut simțit și aseară. Începutul de meci a fost în favoarea gazdelor, dar “tigroaicele” au recuperat rapid teren în cel de-al doilea set. Setul trei a fost dominat de BLAJ, iar pentru câștigarea celui de-al patrulea set, tigroaicele au depus eforturi însemnate. Lupta a fost strănsă, dar rezultatul a fost de partea tigroaicelor (26-24). În setul decisiv, “tigroaicele” au avut câteva șanse să încline balanța spre o victorie, dar campioana s-a impus cu scorul de 15-9.

“Sunt satisfăcut de prestația fetelor mele. Ne întoarcem de la Blaj cu un punct important, spun important pentru că a fost o deplasare grea împotriva unei echipe foarte puternice. Acest punct ne conferă încredere și motivație să muncim pe viitor. E clar că la un moment dat, în timpul meciului, am fi putut să câștigăm, dar să nu uităm că suntem în formulă completă doar de cinci zile și că am avut puține antrenamente împreună. În concluzie, nu am putut să ne pregătim foarte bine pentru această etapă, dar sunt foarte mulțumit și cred că echipa are potențial. Dacă vom continua să lucrăm intens, sunt convins că vom avea rezultate bune în acest sezon.” – a declarat Nicola Negro, antrenorul CSM București

Jelena Alajbeg a fost cea mai bună jucătoare a partidei cu 21 puncte, dar la o distanță foarte mică de ea a fost Nikola Radosova cu 18 puncte. Falsul și extrema au fost ajutate pe teren și de Bernadett Dekany (12 puncte), Lucille Charuck (9 puncte), Nicole Koolhaas (6 puncte), Julia Milovits (5 puncte), Ivana Lukovic (5 puncte) și Ariana Pîrv (2 puncte).

Pentru C. S. Alba Blaj au punctat: Adina Salaoru (19), Nadjia Ninkovic (19), Nneka Onyejekwe (14), Samara Rodrigues de Almeida (9), Tatiana Markevich (8), Ana Antonijevic (4), și Ana Maria Berdilă (2).

 Vă așteptăm în număr cât mai mare să le susținem pe tigroaice joi, 20.10.2016, la următorul meci din campionat cu CSM Lugoj. Partida va avea loc la Sala de Sport “Elite”(complex Sun Plaza, București).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share