Volei feminin. Dupa o noua victorie, CSM Bucuresti ocupa locul 2

 

CSM București a încheiat săptămâna cu încă două victorii în cont. Miercuri, a avut loc primul meci din Cupa României care le-a adus „tigroaicelor” o victorie cu scorul de 3-0, iar aseară, ele s-au impus din nou. În partida etapei a VIII-a a Campionatului Național, CSMB a câștigat fără drept de apel cu echipa CSU Galați și a urcat pe locul 2 în clasamentul actual. CSM București vs CSU Galați 3-0 (25-10, 25-17, 25-20).

Pentru meciul cu CSU Galați, antrenorul, Nicola Negro, a pregătit o altă formulă de joc, față de cea cu care ne-am obișnuit până acum. Debutul partidei le-a avut la fileu pe Adina Roșca (9 puncte, 5 din atac și 4 ași), Nicole Koolhaas (10 puncte), Ivana Lukovic (13 puncte), Sofija Medic (10 puncte, 4 din blocaj), Alice Kapelovies (5 puncte), Ariana Pîrv (10 puncte) și libero-ul Andreea Ispas. Primul set a fost unul în care “tigroaicele” au condus detașat. Când tabela de marcaj arăta 20 de puncte în contul CSMB, adversarele punctau 5. Setul s-a încheiat cu scorul 25-10.

În setul al doilea, a intrat pe teren și jucătoarea de 13 ani, Alexia Căruțașu, care a avut un joc foarte bun. CSMB s-a mai relaxat în a doua parte a meciului și diferențele de puncte între cele două echipe nu au mai fost atât de mari. Finalul celui de-al treilea set a mai adus câteva schimbări în teren. Nikola Radosova, Julia Milovits și Jelena Alajbeg au intrat în joc când scorul era 21-20 pentru CSMB. Partida s-a încheiat cu scorul 25-10, 25-17, 25-20 la seturi.

Antrenorul, Nicola Negro, a declarat: “Sunt foarte mulțumit și de această prestație a fetelor. Am avut posibilitatea de a schimba formula de joc și de a introduce pe teren și jucătoarele care au evoluat mai puțin în meciurile trecute. Mi s-a reconfirmat că avem o echipă foarte bună, cu opțiuni de schimb variate. Așadar, am primit un semnal pozitiv pentru viitor. Acum ne întoarcem atenția spre returul cu Dinamo din Cupa României, ca mai apoi să ne pregătim de meciul cu Târgoviște.”  

“Am învins într-o manieră categorică și am câștigat încă trei puncte extrem de valoaroase. Ne bucurăm mult că munca noastră de la antrenamente se reflectă și în timpul meciurilor. Am dominat clar echipa gălățeană și am fost superioare la toate capitolele. În continuare, trebuie să ne mobilizăm și să ne antrenăm foarte bine ca să obținem cele mai bune rezultate.” – a declarat Adina Roșca.

CSU Galați (6 puncte din serviciu, 16 din atac și 1 din blocaj). Echipa oaspete a evoluat în următoarea formulă: Ivan Elena (5 puncte), Dudnic Adriana (11 puncte), Petre Roxana (1 punct), Vasilie Corina, Chirilov Florina (1 punct), Cazamir Iuliana (5 puncte) și libero-ul Foca Monica.

Urmează o săptămâna aglomerată pentru CSM București, cu două meciuri importante. Miercuri se va disputa returul din Cupa României cu echipa Dinamo, iar duminică, “tigroaicele” vor întâlni vicecampioana Târgoviște. Partida din etapa a IX-a a Diviziei A1 va fi transmisă live pe Digi Sport.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share