Volei feminin. Dupa 14 victorii consecutive, Tigroaicele au pierdut meciul cu Alba Blaj

După un tur al victoriilor, CSM București a disputat meciul etapa a II-a din play-off, dar nu a reușit să treacă de jocul adversarelor de la CS Volei Alba Blaj și a pierdut, pe terenul lor, cu scorul de 3-0.

Ferhat Akbaș a declarat: ”Știam, încă de la început, că meciul împotriva echipei Alba Blaj va fi unul foarte dificil, cu atât mai mult că jucam la ea acasă. Îmi pare rau că nu am avut o prestație mai bună, deși am muncit foarte mult în ultima perioadă, iar fetele noastre erau în formă și aveau în spate o serie de meciuri câștigate. A fost una dintre acele zile când nimic nu merge cum trebuie. Am făcut multe greșeli, iar serviciul și blocajul nu au funcționat cum ar fi trebuit. Sper că în meciurile ce vor urma, vom reuși rezultate cât mai bune. Vreau să felicit, pe această cale,  echipa adversă pentru victorie.”

CSM București: Lucille Charuk (9 puncte), Nikola Radosova (7 puncte), Jelena Alajbeg (7 puncte), Bernadett Dekany (3 puncte), Sofija Medic (6 puncte), Julia Milovits (1 punct) și libero-ul Luna Carocci. Au mai luat parte la joc și Alice Kapelovies și Ivana Lukovic (5 puncte).

CS Volei Alba Blaj: Adina Șalaoru (13 puncte), Nadja Ninkovic (11 puncte), Rodriguez de A. (6 puncte), Ana Antonijevic (4 puncte), Tatsiana Markevich (11 puncte), Nneka Onyejekwe (6 puncte) și libero-ul Marina Vujovic.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share