Volei feminin. Dubla victorie impotriva echipei SCM Pitesti

CSM București a ieșit victorioasă, atât în manșa tur, cât și în returul disputat ieri cu echipa SCM Pitești. Campionatul Național a ajuns la etapa a XV-a, iar “tigroaicele” s-au impus fără probleme în fața adeversarelor. Aseară, blocajul a funcționat excelent, ele reușind 26 de puncte, dintre care Nicole Koolhaas a realizat 9 blocaje, iar Sofija Medic 5. După o partidă de 1 oră și 40 de minute, “tigroaicele” înregistrau cea de-a doua victorie din acest an. Cele trei puncte căștigate au urcat echipa noastră în clasament, astfel că CSM București ocupă locul trei, cu 35 de puncte. SCM Pitești vs CSM București 1-3 (16-25, 25-21, 12-25, 17-25).

Ferhat Akbaș, antrenorul CSMB, a declarat“De data aceasta, am jucat mult mai bine, am văzut o îmbunătățire majoră la jucătoare și la spritul de echipă, iar faptul că ele s-au ajutat mai mult una pe cealaltă, m-a bucurat. Partea cea mai interesantă a meciului a fost blocajul nostru care ne-a adus 26 de puncte, este un număr incredibil. Pe de altă parte, muncim mult și facem tot posibilul să stăm mai bine la preluare și la serviciu. Trebuie neaparat să rezolvăm aceste aspecte. Acum suntem pe locul trei, dar ne dorim să fim și mai buni la următoarele meciuri.”

CSM București (6 puncte din serviciu, 41 din atac și 26 din blocaj). Din sextetul de bază au făcut parte: Sofija Medic (10 puncte), Nicole Koolhaas (16 puncte), Dekany Bernadett (10 puncte), Jelena Alajbeg (9 puncte), Julia Milovits (8 puncte), Nikola Radosova (14 puncte) și libero-ul Luna Carocci. Au mai intrat pe teren și Ivana Lukovic (4 puncte), Ariana Pîrv (2 puncte), Alexia Căruțașu și Alice Kapelovies.

 SCM Pitești (9 puncte din serviciu, 45 din atac și 6 din blocaj). Echipa adversă a început partida în următoarea formulă: Claudia Gavrilescu (11 puncte), Florina Chirilov (2 puncte), Cristina Zanfir (7 puncte), Diana Ariton, Graciela Domonte (6 puncte), Diana Carbuneanu (11 puncte) și libero-ul Mariana Elias. Au mai jucat și Carmen Darnescu (1 punct), Adina Stanciu (18 puncte), Mihaela Ilina (1 punct), Andreea Ordean (2 puncte) și Ionela Dobra.

Marți, 31 ianuarie, “tigroaicele” dau piept în manșa retur cu echipa Alba Blaj pentru a disputa calificarea la semifinala Cupei României. Vă așteptăm și pe voi să le susțineți și să le încurajați pentru a reuși un meci cât mai bun. Meciul va avea loc la Sala de Sport “Elite” din cadrul complexului comercial Sun Plaza, începând cu ora 17:00. Partida va fi difuzată live pe Digi Sport 3.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share