Volei feminin. Divizia A1. CSMB castiga primele trei puncte din anul 2017

Etapa a XIV-a a Diviziei A1 s-a disputat, ieri, la București, iar “tigroaicele” au reușit o victorie de trei puncte. Îndrumate de antrenorul Ferhat Akbaș, jucătoarele noastre și-au intrat în mână, câștigând și returul cu SCMU Craiova, cu scorul de 3-1 (25-12, 25-17, 19-25, 25-12).

Nicole Koolhaas a declarat: “Cred că meciul nu a avut un început foarte bun, am avut puțină nevoie să testăm echipa adversă, să vedem ce putem face și ce nu. Din fericire, Bernadett a avut un serviciu excelent și nu am mai avut nicio problemă. Setul doi a fost cam la fel, dar înainte de meci am discutat și am încercat să ne pregătim pentru situațiile neașteptate, pase ciudate sau mingi care ți-se întorc când nu te aștepți. Asta s-a și întâmplat în setul trei, iar noi am făcut o serie de greșeli, ce au permis adversarelor să reintre în joc. În setul patru, am decis să fim concentrate și să ne facem treaba așa cum trebuie. Sunt tare bucuroasă că am luat cele trei puncte, dar cred că nu trebuia să pierdem cel de-al treilea set.”

Partida a început într-o manieră echilibrată, iar la primul time out tehnic, scorul era în favoarea echipei adverse (6-8), după care CSMB a egalat la 9. La scorul 11-11, antrenorul craiovencelor a cerut primul timp de odihnă, dar elevele lui nu au avut șansa să pună în aplicare sfaturile primite. Bernadett Dekany a avut trei servicii consecutive, dintre care doi ași, iar la al doilea time out tehnic, scorul era 16-12 pentru “tigroaice”. Jocul a continuat pe serviciul lui Bernadett, astfel că până la finalul setului a servit de 12 ori. CSMB a încheiat primul act la scorul 25-12.

Setul al doilea a început cu “tigroaicele” la timonă, dar SCMU Craiova a reușit să egaleze la 7, iar la primul time out tehnic, ea conducea cu scorul de 7-8. În scurt timp, au intrat pe teren Nicole Koolhaas și Nikola Radosova, iar la scorul 12-11 antrenorul Ferhat Akbaș a cerut primul timp de odihnă. După acest moment, la fel ca în primul set, bucureștencele au prins avânt și au luat punct după punct. Depășit de situație, când scorul era 18-12, antrenorul din Craiova a cerut al doilea timp de odihnă, dar CSMB a continuat să adune puncte și a câștigat setul cu scorul de 25-17.

Pe fondul unei relaxări din partea “tigroaicelor”, jocul de la începutul setului trei a fost unul echilibrat, fără diferențe mari de puncte, iar la scorul 9-8, a intrat pe teren ridicătoarea Alice Kapelovies. SCMU Craiova a egalat la 11, iar de atunci lupta a fost una de care pe care. La al doilea time out tehnic, scorul a fost 14-16 pentru adversare. Noul antrenor al “tigroaicelor” a cerut primul timp de odihnă la scorul 14-18, moment în care a intrat, din nou, Nikola Radosova pe teren. Însă, Craiova a găsit un plus de energie și a reușit să câștige setul cu scorul de 19-25.

“Tigroaicele” au început în forță ultimul set, iar la primul time out tehnic conduceau cu 5 puncte. Ele au continuat jocul în același stil și au trecut în contul lor punct după punct. Când în sală a sunat cel de al doilea time out tehnic, scorul era 16-7 în favoarea lor. Jucătoarele noastre nu s-au oprit din câștigat teren, până nu și-au adjudecat setul cu scorul 25-12, fapt care le-a adus o victorie de trei puncte.

CSM București (16 puncte din serviciu, 46 din atac și 11 din blocaj). Din sextetul de bază au făcut parte Julia Milovits (5 puncte), Jelena Alajbeg (14 puncte), Bernadett Dekany (15 puncte, 7 din serviciu), Lucille Charuk (3 puncte), Ariana Pîrv (8 puncte), Sofija Medic (5 puncte) și libero-ul Luna Carocci. Au intrat și Alexia Căruțașu, Nikola Radosova (6 puncte), Nicole Koolhaas (10 puncte), Ivana Lukovic (7 puncte) și Alice Kapelovies

SCMU Craiova (7 puncte din serviciu, 37 din atac și 4 din blocaj). Craiovencele au început partida în următoarea formulă: Gagea Alina (13 puncte), Jaksic Ana (10 puncte), Mishonova Irina (14 puncte), Truta Mihaela (4 puncte), George Roxana (4 puncte), Postea Ramona (4 puncte) și libero-ul Vlad Iulia. Au mai intrat pe teren și Matei Andreea, Cojocaru Mariana și Popovici Jessica.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share