Volei feminin. Deținătoarele Challenge Cup în luptă cu campioana en titre BLAJ

În prima etapă a campionatului național, Divizia A1, CSM București va fi față în față cu campioana en titre C.S. Alba Blaj. Meciul se va disputa astăzi, începând cu ora 17:00, la Sala “Timotei Cipariu” din Blaj. Digisport va transmite în direct derby-ul etapei inaugurale.

Formația CSM București a devenit completă doar la începutul săptămânii trecute când Andreea Ispas, Alice Kapelovies, Bernadett Dekany și Nikola Radosova s-au întors în România. Cele patru voleibaliste au participat la preliminariile Campionatului European 2017, astfel că au lipsit de la etapa de pregătire a tigroaicelor CSMB.

Nicola Negro, antrenorul echipei, a declarat: “Pentru noi este cu siguranță un început dificil pentru că nu jucăm acasă, din contră vom juca pe terenul campioanei, una din favoritele acestui sezon. Nu este un început tocmai plăcut, dar acesta este calendarul. Noi ne vom duce acolo cu multă determinare și vom face un meci bun.”

 “Suntem toate foarte entuziasmate de începutul sezonului și de acest meci. Ni s-a vorbit despre meciul cu Blaj încă din august, când am ajuns în România. Pentru că noi suntem în formulă completă abia de săptămâna trecută, nu știm cum vom evolua ca echipă. Dar ne-am antrenat intens zilele acestea și am avut rezultate bune. Trebuie să fim atente la lucrurile pe care le-am învățat la antrenamente și să devenim o echipă omogenă. Simțim o presiune pentru că jucăm acasă la Blaj, și să nu uităm că fetele au fost campioanele României sezonul trecut.” – a declarat căpitanul echipei, Lucille Charuk

Lotul tigroaicelor, antrenat de Nicola Negro și Marius Măcicășan, este format din: Lucille Charuck (16), Julia Milovits (18), Andreea Ispas (15), Alice Kapelovies (14), Ariana Pirv (13), Bernadett Dekany (12), Alexia Căruțașu (11), Nicole Koolhaas (10), Ivana Lukovic (6), Sofija Medic (5), Lunca Carocci (7), Adina Roșca (8), Nikola Radosova (19) și Jelena Alajbeg (17), Maria Dulău (9) și Francesca Alupei (3)

C.S. Alba Blaj: Martina Samadan (1), Adina Salaoru (2), Nadjia Ninkovic (3), Samara Rodrigues de Almeida (4), Ana Maria Berdilă (6), Ana Antonijevic (7), Ana Grbac (8), Dubravka Djuric (9) Carmen Dârnescu (12), Rebecka Lazic (14), Tatsiana Markevich (15), Marina Vujovic (16), Nneka Onyejekwe (18).

Următorul meci al tigroaicelor se dispută pe teren propriu joi, 20.10.2016, cu CSM Lugoj.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share