Volei feminin. Cupa Romaniei. CSMB invinsa de ardelencele de la Blaj

 

În decembrie, după partida dintre CSM București și Alba Blaj, jucătoarele noastre reușeau să aducă singura înfrângere, de până acum, pentru campioana en-titre. Ele sperau să aiba parte de un rezultat cel puțin la fel ca atunci, dar în schimb, meciul disputat aseară, în sala “Timotei Cipariu” din Blaj, a adus echipei CSM București un rezultat dezamăgitor. A pierdut fără drept de apel în fața formației CS Volei Alba Blaj, cu scorul de 3-0 (25-20, 25-20, 25-18), iar acum calificarea pentru finala Cupei României a devenit și mai dificilă. Cu un adversar ca Alba Blaj, “tigroaicele” știau că vor avea parte de o confruntare grea, iar în manșa retur, ele au nevoie, pentru a merge mai departe, de o victorie cu scorul de 3-0 sau 3-1 și setul de aur.

CSM București a început bine jocul și a dominat prima parte a setului întâi, tabela arăta scorul 5-1, moment în care antrenorul ardelencelor a cerut primul timp de odihnă. Blaj și-a intrat în mână, iar lupta a devenit tot mai solicitantă. La finalul setului, “tigroaicele” nu au reușit să se impună, iar scorul era 25-20 pentru gazde.

În setul al doilea, confrunatarea a fost una de care pe care, CSMB a condus în prima parte, dar Blajul a egalat la 8 și a preluat conducerea. Bucureștencele au venit din spate și au egalat la 14, moment în care antrenorul Darko Zakoc a cerut primul time out. “Tigroaicele” au avut un moment de ratacire, iar de atunci echipa adversă a fost la timonă și nu s-a lăsat până nu a încheiat actul tot cu scorul de 25-20. În ultimul set, Alba Blaj a avut un plus de forță, la primul time out tehnic, scorul era 8-2. Deși jucătoarele noastre au reușit să recupereze din punctele pierdute 7-10, nu a fost suficient. Adversarele s-au regrupat și au condus până în ultimul moment când meciul s-a încheiat cu scorul de 25-18.

CSM Bucureși a început meciul în următoarea formulă: Nicole Koolhaas (9 puncte), Bernadett Dekany (7 puncte), Alice Kapelovies (1 punct), Lucille Charuk (3 puncte), Jelena Alajbeg (11 puncte), Nikola Radosova (6 puncte) și libero-ul Andreea Ispas. Au mai intrat pe teren și Sofija Medic, Ivana Lukovic (1 punct), Ariana Pîrv (5 puncte), Julia Milovits (4 puncte) și Luna Carocci.

Din sextetul de bază al echipei CS Volei Alba Blaj au făcut parte următoarele jucătoare: Adina Salaoru (9 puncte), Nadia Ninkovic (10 puncte), Samara Almeida (4 puncte), Ana Antonjevic (6 puncte), Tatiana Markevich (9 puncte), Roxana Onyejekwe (12 puncte) și libero-ul Marina Vujovic. Au mai intrat și Dubravka Djuric (2 puncte) și Rebeka Lazic (5 puncte).

Tigroaicele se pregătesc pentru prima confruntare din Divizia A1, din acest an. Meciul din etapa a-XIV-a se va disputa sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 13:00, cu formația SCMU Craiova. Vă așteptăm să susțineți echipa preferată, la Sala de Sport “Elite” din cadrul complexului comercial Sun Plaza, din București.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share