Volei feminin. Cupa României. CSMB intalneste pentru a treia oara campioana Alba Blaj

“Tigroaicele” vizitează formația CS Volei Alba Blaj, iar mâine, de la ora 18:00, cele două echipe se vor lupta în turul semifinalei pentru a fi cât mai aproape de câștigarea Cupei României. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 3.

Până acum, CSM București și Alba Blaj au disputat turul și returul din Divizia A1, iar, de fiecare dată, sportivele au oferit câte un adevărat spectacol. La meciul din luna octombrie, pe terenul de la Blaj, “tigroaicele” câștigau primul punct, după patru sezoane în care CSMB era dominată de echipa adversă. La returul din Capitală, jucătoarele nostre s-au  impus și au fost foarte aproape să aiba o victorie de trei puncte, doar că ardelencele nu s-au lăsat înfrante ușor, iar partida s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru CSMB.

Antrenorul CSMB, Ferhat Akbaș, a declarat: „Am lucrat foarte bine săptămâna trecută și chiar văd o îmbunătățire la antrenamente și la nivel de echipă. Sper să le arătăm, la meciurile oficiale, și fanilor că am evoluat. Cele două partide din semifinalele Cupei României vor fi unele dificile atât pentru noi, cât și pentru Alba Blaj. Acesta este primul meci în deplasare, așa că sper să ne întoarcem acasă cu un avantaj și să dominăm și returul. Am mare încredere în jucătoare și în echipa tehnică.”

Cred că va fi un meci senzațional. Ultimele două dăți când am jucat cu Alba Blaj, am dus meciurile până în tie break, orice se poate întâmpla. Întâlnim o echipă puternică care este foarte motivată să câștige după înfrângerea de la București, doar că noi suntem și mai motivate să le dominăm încă o dată.” – a declarat centrul echipei, Nicole Koolhaas.

Pe „tigroaice” le puteți întâlni sâmbătă, 21 ianuarie, începând cu ora 13:00, la meciul din etapa a XIV-a a Diviziei A1, cu echipa SCMU Craiova . Vă așteptăm să le susțineți la Sala de Sport “Elite” din cadrul complexului comercial Sun Plaza.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share