Volei feminin. Cupa Romaniei. CSM Bucuresti intalneste din nou formatia CS Dinamo

CSM București a înregistrat prima victorie din sferturile Cupei României, săptămâna trecută, în meciul cu CS Dinamo București. După o demonstrație de forță, „tigroaicele” s-au impus clar în fața dinamovistelor, gazdele partidei, cu scorul 3-0. Mâine are loc returul, iar meciul va avea loc la Sala de Sport “Elite” din complexul comercial Sun Plaza, începând cu ora 18:00.

Este suficient ca CSM București să câștige două seturi în meciul de mâine pentru a se califica la semifinalele Cupei României. Dacă rezultatul “tigroaicelor” va fi unul pozitiv, acestea se vor confrunta în final four cu echipa Alba Blaj. Partida cu Blaj va avea loc pe 18 ianuarie 2017, pe terenul ardelencelor.

Antrenorul secund, Marius Măcicășan, a declarat: “Chiar dacă avem nevoie doar de două seturi pentru a ne califica în semifinale, am încredere în fete că vom obține o victorie clară, în 3 seturi. După acest meci, este important să ne mutăm atenția asupra meciului cu Târgoviște și să îl pregătim în liniște.”

“Miercurea trecută, am realizat un pas important pentru calificarea noastră la semifinalele Cupei României, dar a fost un pas din doi. Următorul va fi mâine. Am profitat de ziua liberă de duminică și ne-am odihnit. Acum, ne pregătim să înfruntăm formția care duminică a învins o echipă puternică precum CSM Târgoviște, cu scorul 3-1. Ne vom folosi de toate atuurile noastre pentru a realiza încă o victorie.” – a declarat libero-ul, Luna Carocci.  

Va așteptăm și pe voi să le susțineți pe “tigroaice”, mâine, 23 noiembrie, începând cu ora 18:00, la Sala de Sport “Elite” din complexul comercial Sun Plaza.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share