Volei feminin. CSMB s-a impus categoric in meciul cu Medicina Tg. Mures

CSM București a bifat, aseară, a cincea victorie consecutivă din acest an și a urcat pe locul doi în clasamentul actual. Partida din etapa a XVIII-a a Diviziei A1, cu echipa CSU Medicina Târgu Mureș s-a disputat pe terenul Tigroaicelor, iar ele au avut nevoie de minimul de seturi pentru a se impune în fața adversarelor. CSM București vs Medicina Tg. Mureș 3-0 (26-24, 25-16, 25-20).

CSM București a început partida încrezătoare și plină de forță. La jumătatea setului, antrenorul Ferhat Akbaș a cerut primele schimbări, atunci au intrat pe teren Alice Kapelovies și Ivana Lukovic. Chiar dacă la un moment dat echipa adversă a egalat la 22, setul s-a încheiat pe serviciul Arianei Pîrv în favoarea echipei noastre cu scorul de 26-24. În setul al doilea, ridicătoare a fost Alice Kapelovies și la fel ca în primul act, Tigroaicele au avut o coordonare foarte bună, astfel că ele au condus și cu o diferență de 12 puncte. Spre finalul setului a intrat, din nou, tânăra jucătoare Adina Roșca, iar fetele noastre au continuat jocul bun și și-au adjudecat setul cu scorul 25-16. În actul final, scorul a fost unul mai strâns, iar lupta a devenit una de care pe care. La cel de-al doilea time-out tehnic, elevele lui Ferhat Akbaș au condus cu o diferență de un punct, iar din acel moment ele au prins avânt și s-au impus punct după punct. Meciul s-a încheiat la scorul de 25-20.

Antrenorul Tigroaicelor, Ferhat Akbaș, a declarat: “Sunt foarte mulțumit de rezultat și suntem din ce în ce mai aproape de obiectivul nostru pentru returul fazei a I-a a campionatului. Trebuie să muncim și mai mult pentru că mai avem de îmbunătățit unele aspecte ale jocului nostru și am multă încredere în fete că vom reuși. De asemenea, vreau să le mulțumesc celor din staff că sunt alături de noi în această aventură.”

“Meciul cu Medicina Tg. Mureș a fost unul care trebuia câștigat și am avut încredere în noi, mai ales că aveam în spate victoria de la Bacău. Noi știm că fiecare meci este foarte important și tratăm totul cu multă seriozitate, așa că am fost concentrate. Medicina este o echipă tânără, cu jucătoare talentate care nu au nimic de pierdut. Suntem bucuroase că am luat cele trei puncte importante pentru noi.” – a declarat extrema Ariana Pîrv.

CSM București (13 puncte din serviciu, 34 din atac și 6 din blocaj). Din sextetul de bază au făcut parte: Sofija Medic (10 puncte), Julia Milovits, Jelena Alajbeg (8 puncte), Ariana Pîrv (12 puncte), Nikola Radosova (9 puncte), Lucille Charuk (8 puncte) și libero-ul Andreea Ispas. Au mai intrat și Adina Roșca, Alice Kapelovies (2 puncte), Ivana Lukovic (4 puncte).

CSU Medicina Târgu Mureș (7 puncte din serviciu, 22 din atac și 7 din blocaj). Echipa adversă a început meciul în următoarea formulă: Petra Andreea (6 puncte), Klaric Karla (6 puncte), Varga Eliza (7 puncte), Pukarevic Marija (1 punct), Iancu Roxana (7 puncte) și libro-ul Molinar Laura. Au mai intrat și Arniceru Carmen (2 puncte), Buterez Rodica (4 puncte), Teianu Sonia, Babaș Alexandra, Dobriceanu Laura și libero-ul Leea Rancz.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share