Volei feminin. CSMB le așteapta pe teren propriu pe voleibalistele de la CSM Lugoj

 

Astăzi, etapa a doua a Diviziei A1 de volei feminin le are în centrul atenției pe voleibalistele de la CSM București și CSM Lugoj. Meciul se va disputa pe terenul „tigroaicelor” de la ora 18, la Sala de Sport “Elite,” din cadrul complexului Sun Plaza.

În prima etapă a acestui campionat, atât CSMB cât și CSM Lugoj au întâlnit echipe din vârful clasamentului. “Tigroaicele” au reușit să câștige pentru prima dată după patru sezoane un punct pe terenul campioanelor en-titre CS Alba Blaj, iar lugojencele au avut parte de un meci la fel de disputat cu echipa CSM Târgoviște.

Nicola Negro, antrenorul “tigroaicelor”, a declarat: “După prestația bună de la Blaj, trebuie să repetăm lucrurile pozitive pe care le-am arătat până acum. Trebuie să ne concentram asupra partidei de astăzi pentru că nu va fi una ușoară. Am văzut că Lugoj este o echipă care, dacă îi permiți, joacă bine și te poate pune în situații dificile așa cum s-a întâmplat în primul set din meciul cu Târgoviște, săptămâna trecută. Trebuie să abordăm acest meci atenți și concentrați din punct de vedere tactic.”

Din acest sezon, rezultatele tuturor meciurilor din Divizia A1 atât masculin cât și feminin pot fi urmărite live pe site-ul Federației Române de Volei: http://www.frvolei.ro/index.html

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share