Volei feminin. CSMB inregistreaza o prima victorie in Cupa Romaniei

CSM București a înregistrat prima victorie din sferturile Cupei României, în meciul cu CS Dinamo București, disputat ieri la Sala Sporturilor “Unirea” Dobroești. După o demonstrație de forță, “tigroaicele” s-au impus clar în fața dinamovistelor, gazdele partidei. Dinamo vs CSMB 0-3 (16-25; 12-25; 20-25).

De numai o oră și zece minute a fost nevoie pentru ca CSM Bucuresti să devină favorită la calificare după o luptă scurtă, dar intensă. “Tigroaicele” au preluat controlul încă din primele minute ale jocului și și-au păstrat elanul pe tot parcursul lui. CSMB s-a detașat rapid de echipa adversă, cea mai mare diferență fiind de 9 puncte. În setul doi, “tigroaicele” au intrat cu și mai multă determinare pe teren, astfel că după câteva minute de joc, tabela de marcaj arăta scorul 10-0. Adversarele au recuperat din punctele pierdute, dar partida s-a încheiat cu o diferență mare de punctaj, scorul fiind 25-12. Setul final a fost unul în care echipa “tigroaicelor” s-a mai relaxat puțin, iar CS Dinamo a reușit să țină pasul cu ele. În unele momente, scorul a fost chiar unul strâns, dar CSMB şi-a adjudecat ultimul set la 19. Cu un blocaj bun, voleibalistele noastre au adunat 13 puncte, au realizat 9 ași și 35 de puncte din atac.

“Sunt foarte mulțumit de rezultatul și de prestația echipei, am înfruntat cu succes această partidă. Pentru noi, Cupa României reprezintă una dintre cele trei competiții la care luăm parte și este foarte important să avem rezultate bune. Dar acum, preț de câteva momente, trebuie să ne mutăm atenția de la victoria de ieri și să ne concentrăm pe meciul din Divizia A1, cu CSU Galați. După care ne vom pregăti, din nou, pentru returul cu Dinamo.” – a declarat antrenorul, Nicola Negro.

CSM București a început partida în următoarea alcătuire: Nikola Radosova (11 puncte), Julia Milovits (2), Bernadett Dekany (8 puncte), Nicole Koolhaas (6 puncte), Jelena Alajbeg (10 puncte), Lucille Charuck (9 puncte) și libero-ul Luna Carocci. Au mai luat parte la joc și Alice Kapelovies (2 puncte), Ivana Lukovic (5 puncte), Ariana Pîrv (4 puncte), Adina Roșca, Alexia Căruțașu și libero-ul Andreea Ispas.

Echipa CS Dinamo București a fost formată din: Alida Marcovici (4 puncte), Daniela Mincă, Olivera Medic (4 puncte), Sânziana Motroc (2 puncte), Andra Artin (3 puncte), Alexis Matthews (7 puncte) și libero-ul Roxana Tucmeanu. Au mai intrat pe teren și Katerina Jovanovic (4 puncte), Alberta Chitan (1 punct), Leticia Boscacci (5 puncte) și Luciana de Olivera.

 “Tigroaicele” mai au încă două partide programate cu echipa Dinamo București. Pe 23 noiembrie, va avea loc acasă returul din Cupa României, iar pe 30 noiembrie, va avea loc etapa a X-a din Divizia A1.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share