Volei feminin. CSMB incheie turul Diviziei A1 pe locul 2

Aseară, CSM București a disputat ultima etapă din turul Campionatului Național. Meciul a avut loc pe terenul “tigroaicelor”, iar oaspete a fost echipa Unic LPS Piatra Neamț. După o luptă de patru seturi, victoria a aparținut bucureștencelor cu scorul 3-1 (25-22, 25-17, 18-25, 25-16). CSM București încheie turul pe locul 2 și are acumulate în cont 26 de puncte.

Primul set nu a avut un început bun pentru CSM București. La primul time-out tehnic, scorul era 8-5 pentru Piatra Neamț. La jumătatea setului, antrenorul a făcut prima schimbare și a chemat-o pe Alice Kapelovies. De asemenea, au mai intrat și Adina Roșca și Bernadett Dekany. “Tigroaicele” au recuperat din punctele pierdute și au adjudecat setul cu scorul 25-22. Jocul voleibalistelor de la CSMB nu s-a legat foarte bine nici în prima jumătate a celui de-al doilea set. Totuși, “tigroaicele” s-au concentrat și au încheiat setul cu o diferență de 8 puncte (25-17).

Jelena Alajbeg (29 de puncte, 26 din atac și 3 din blocaj) a avut câteva acțiuni de atac excelente, iar la blocaj a funcționat foarte bine alături de Nicole Koolhaas și Sofija Medic. În setul al treilea, bucureștencele conduceau cu scorul de 12-6, dar după o răsturnare de situație, adversarele au reușit să se impună și au dominat setul cu scorul 18-25. În setul final, “tigroaicele” și-au calibrat tactica de joc și le-au dominat clar pe sportivele de la Piatra Neamț. CSM București a câștigat detașat, cu scorul 25-17.

CSM București a început partida în următoarea formulă: Sofija Medic (14 puncte), Nicole Koolhaas (9 puncte), Nikola Radosova (13 puncte), Julia Milovits, Jelena Alajbeg (29 puncte), Ariana Pîrv (14 puncte) și libero-ul Andreea Ispas. Au mai luat parte la joc și Alice Kapelovies (1 punct), Bernadett Deknay și Adina Roșca.

VC Unic LPS Piatra Neamț le-a avut la fileu pe: Lăpușneanu Elena (8 puncte), Dancu Gabriela (11 puncte), Pintea Alexandra (2 puncte), Bobi Adriana (8 puncte), Hambelele Ana Maria (10 puncte), Buz Sorina (8 puncte) și libero-ul Ciucu Alexandra.  Pe parcurs a intrat și Andreica Irina (7 puncte).

Returul Diviziei A1 începe la sfârșitul săptămânii, iar CSM București va întâlni din nou liderul Alba Blaj. Meciul se va disputa duminică, de la ora 13:00, la Sala de Sport “Elite” din cadrul complexului comercial Sun Plaza.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share