Volei feminin. CSMB disputa primul meci din Cupa Romaniei

În sferturile Cupei României, CSM București va întâlni echipa CS Dinamo București, gazda primului meci din dubla manșă. Partida va avea loc astăzi, 16 noiembrie, de la ora 15:00. Toți fanii sunt așteptați să își susțină echipa favorită la Sala Sporturilor “Unirea” Dobroești.

Antrenorul echipei CSMB, Nicola Negro, a declarat: „Astăzi vom avea parte de un meci important. Ne îndreptăm spre sferturile Cupei României cu scopul de a face un joc cât mai bun și vom încerca să ne calificăm. Venim după două etape în care, cu siguranță, nivelul nostru de joc a crescut. Știm că Dinamo este o echipă experimentată, cu jucătoare valoroase și avem nevoie de o prestație cât mai bună pentru a putea învinge.”

“E o partidă ce trebuie câștigată, mai ales că pentru noi este prima din Cupă. Dinamo are câteva jucătoare cu experiență cărora trebuie să le limităm jocul pentru a ne întări șansele de câștig.” – a declarat Ariana Pîrv.

Meciul retur este programat pentru 23 noiembrie, începând cu ora 18:00, la Sala de Sport “Elite” din complexul comercial Sun Plaza.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share