Volei feminin. CSMB are trei victorii impotriva echipei DINAMO

Etapa a X-a a Divizei A1 de Volei Feminin le-a a dus “tigroaicelor” a treia victorie în fața echipei CS Dinamo București. Meciul disputat aseară, la Sala Sporturilor “Unirea” Dobroești, a fost unul greu și spectaculos, cu multe situații care au ținut sala cu sufletul la gură. Deși echipa adversă a reușit să câștige un set, sportivele noastre au scos toate armele din dotare și și-au adjudecat partida. CSMB ocupă, din nou, locul trei în clasamentul actual și a acumulat 22 de puncte. CS Dinamo București vs CSMB 1-3 (20-25, 25-19, 20-25, 23-25)

Antrenorul echipei CSMB, Nicola Negro a declarat: “Sunt foarte bucuros și țin să felicit întreaga echipă pentru jocul bun. A fost o victorie importantă care a venit după meciul nereușit de la Târgoviște. Aseară, am înfruntat o echipă care joacă foarte bine și știam că trebuie să fim atenți, însă noi am dat dovadă de mult caracter, ne-am atins scopul din punct de vedere tactic și am reușit să câștigăm toate cele trei puncte puse în joc.”

 “Aseară am avut parte de un meci greu cu Dinamo, echipă care a jucat disciplinat și foarte bine, nu ne-a lăsat să câștigăm ușor. Această victorie a fost foarte importantă pentru că, în urma celor trei puncte acumulate, am ajuns, din nou, pe locul trei în campionat. Acesta a fost și obiectivul nostru pentru etapa a X-a a Diviziei A1.” – A declarat ridicătoarea, Julia Milovits.

CSM București (12 puncte din serviciu, 49 din atac și 14 din blocaj). Partida a debutat în următoarea formulă: Nicole Koolhaas (3 puncte), Bernadett Dekany (11 puncte), Lucille Charuk (13 puncte), Jelena Alajbeg (16 puncte), Nikola Radosova (19 puncte), Julia Milovits (3 puncte) și libero-ul Luna Carocci. Au mai jucat și Ariana Pîrv (3 puncte), Adina Roșca și Sofija Medic (7 puncte).

 CS Dinamo București (7 puncte din serviciu, 52 din atac și 9 din blocaj). Meciul a început avându-l e la fileu pe: Katerina Jovanovic (12 puncte), Alida Marcovici (14 puncte), Olivera Medic (11 puncte), Leticia Boscacci (15 puncte), Luciana deOlivera (4 puncte), Alexis Matthews (11 puncte) și libero-ul Roxana Tucmeanu. Au mai intrat și Daniela Mincă (1 punct) și Sânziana Motroc.

Campionatul Național se desfășoară cu pași repezi, astfel că următoarea etapă se dispută luni, 5 decembrie, de la ora 19:45. În meciul televizat de DigiSport, “tigroaicele” se vor confrunta cu echipa VC Unic LPS Piatra Neamț. Îi așteptăm la Sala de Sport “Elite” din complexul comercial Sun Plaza, pe toți cei care vor să fie alături de echipa lor favorită, CSMB!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share