Volei feminin. CSMB a suferit o infrangere neasteptata cu Penicilina Iasi

Ieri s-a jucat la Iași etapa a V-a a Diviziei A1 feminin. Tigroaicele au plecat în deplasare cu un moral ridicat, sigure pe ele că vor avea rezultate îmbucurătoare, doar că echipa adversă, ACS Penicilina, le-a luat prin surprindere și a câștigat cele trei puncte puse în joc.

Începutul partidei le-a găsit pe teren pe Nicole Koolhaas (10 puncte), Bernadett Dekany (9 puncte), Lucille Charuk (4 puncte), Jelena Alajbeg (12 puncte), Radosova Nikola (2 puncte), Julia Milovits (2 puncte) și liberou-ul Luna Carocci. Au mai jucat și Ivana Lukovic (1 punct), Sofija Medic (3 puncte), Ariana Pirv (3 puncte) și Alice Kapelovies.

Julia Milovits – “Felicitări Iașului pentru victorie și pentru jocul bun. De data aceata, echipa lor a fost mai puternică ca a noastră. Noi am avut un joc agitat și nu am avut precizie deloc. Din toate punctele de vedere ale meciului, am făcut mai multe greșeli decât am putea suporta. În acele momente când am fi putut schimba rezultatul și prelua conducerea, noi nu am fost suficient de închegate și sigure pe noi încât să punctăm. Sunt dezamăgită, nu îmi plac înfrângerile, dar oricum ce s-a întâmplat nu mai poate fi schimbat. Important este ce vom face cu această înfrângere. O lăsăm să ne doboare și ne predăm sau învățăm din greșeli, le corectăm și lovim mingea și mai tare ca până acum? Eu aleg a doua variantă.”

Pe tigroaice le așteaptă un meci mult mai solicitant săptămâna viitoare, luni, cu formația Știința Bacău. Partida va avea loc începând cu ora 18:00, la Sala de Sport “Elite”, complex Sun Plaza.

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share