Volei feminin. CSMB a inregistrat o frumoasa victorie cu Stiinta Bacau

La Sala de Sport “Elite” s-a disputat ultimul meci din etapa a VI-a din Divizia A1, iar “tigroaicele” au lăsat echipa adversă fără drept de apel. Cele trei puncte puse în joc s-au dus direct în contul echipei CSMB, iar voleibalistele noastre și-au recâștigat locul 3 în clasamentul actual. CSM București vs CS Știința Bacău 3-0 (25-19; 25-23; 26-24).

Primul set al meciului a fost dominat aproape în totalitate de “tigroaice” și a fost câștigat la o diferență de 6 puncte cu scorul de 25-19. În partea a doua a jocului, lucrurile nu au mai fost la fel de simple pentru CSM București, echipa oaspete ținându-se tare. Totuși, bucureștencele au câștigat punctul decisiv și astfel și-au adjudecat și cel de al doilea set. Actul trei a adus un joc mult mai echilibrat, în care CS Știința Bacău conducea cu o diferență de 4 puncte (12-16) la al doilea time-out tehnic. Însă, CSMB a avut o revenire spectaculoasă și nu s-a oprit din punctat până nu au preluat conducerea cu scorul de 18-16. Victoria “tigroaicelor” a venit după un final de set foarte strâns, încheiat cu scorul 26-24.  Jelena Alajbeg s-a făcut remarcată, reușind să străpungă blocajul advers în repetate rânduri.

Extrema Bernadett Dekany a declarat : “Am făcut o treabă tare bună ieri, iar această victorie a fost extrem de importantă pentru noi după ce am pierdut la Iași. Am lucrat bine ca echipă și ne-am ajutat mult în momentele dificile. Sunt atât de fericită că am câștigat, iar acum trebuie să ne focusăm pe următorul meci important cu TG. Mureș.”

“Am știut de la început că meciul va fi unul greu, noi am luptat pentru orice punct. Am avut și momente când ne-am relaxat, ceea ce le-a adus adversarelor un beneficiu, dar am știut cum să gestionăm aceste stări și ne-am revenit. A fost o victorie frumoasă și muncită.” – a spus liberoul Andreea Ispas.

CSM București (6 puncte din serviciu, 44 din atac și 8 blocaje). Meciul a debutat în următoarea formulă: Jelena Alajbeg (18 puncte), Nicole Koolhaas (9 puncte), Bernadett Dekany (13 puncte), Nikola Radosova (8 puncte), Julia Milovits (2 puncte), Lucille Charuk (5) și libero-ul Luna Carocci. Au mai jucat și Adina Roșca, Ariana Pîrv și libero-ul Andreea Ispas.

CS Știința Bacău (4 puncte din serviciu, 42 din atac și 4 blocaje). Începutul partidei le-a avut la fileu pe Denisa Rogojinaru (5 puncte), Cristina Cazacu (10 puncte), Tsevetelina Zarkova (4 puncte), Irina Radu (3 puncte), Georgiana Fales (10 puncte), Ivana Zburova și libero-ul Mihaela Albu. Au mai intrat pe teren și Nikoleta Perovic (7 puncte), Ana Otasevic, Crina Bălțatu și Sabina Moisa (4 puncte).

CSM București va disputa următorul meci în deplasare cu CSU Medicina Tg Mureș, ocupanta locului 8 în clasament. Partidele din etapa a VII-a sunt programate la sfârșitul acestei săptămâni.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share