Volei feminin. CSM Bucuresti va infrunta echipa Penicilina Iasi in urmatoarea etapa

 Tigroaicele dispută etapa a V-a a Diviziei A1 în deplasare la Iași, unde se vor lupta pentru următoarele 3 puncte cu ACS Penicilina Iași. Meciul va avea loc miercuri, 2.11.2016, la Sala Polivalentă, de la ora 17:00.

Ridicătoarea echipei CSM București, Alice Kapelovies, a declarat: “Împotriva Iașului nu ne gândim decât la o victorie și să luăm cele trei puncte puse în joc. Asta nu înseamnă că ne subestimăm adversarul, dimpotrivă, Iași este o echipă foarte bună. Ne antrenăm mult și pregătim fiecare meci în parte, așa că sunt sigură că ne vom duce treaba la bun sfârșit.”

Echipa CSM București a avut un parcurs foarte bun până în acest moment, a strâns 10 puncte și ocupă locul 3 în clasamentul Campionatului Național de volei. După victoria categorică de sâmbătă împotriva echipei SCM Pitești, tigroaicele s-au pregătit pentru duelul cu echipa ieșencelor. ACS Penicilina Iași a strâns până acum 3 puncte, clasându-se pe locul 9. Vasile Stânga, presedintele ACS Penicilina Iași, a declarat într-un interviu că scopul voleibalistelor pentru acest an este ocuparea locului șase la finalul primelor 22 de etape.

Ne așteaptă un meci cu o echipă incomodă, nu va fi ușor. Dar am încredere în fete că vor face un meci bun și că vom lua cele 3 puncte, astfel încât să avem liniște și să ne concentrăm pe pregătirea următorului meci cu Știința Bacău care va fi mult mai greu.” – a declarat antrenorul secund, Marius Măcicășan.  

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share