Volei feminin. CSM Bucuresti s-a intors de la Lugoj cu 3 puncte

Tigroaicele au trecut încă un succes pe lista lor. Ieri, au câștigat partida etapei a VIII-a din play-off care s-a disputat pe terenul echipei CSM Lugoj și care s-a încheiat cu o victorie de trei puncte pentru noi.  CSM Lugoj vs CSM Bucureși 1-3 (20-25, 17-25, 26-24, 23-25).

Antrenorul Tigroaicelor, Ferhat Akbaș, a declarat: „Această victorie cu echipa CSM Lugoj este ca o gură de aer proaspăt pentru noi pentru că săptămâna trecută a fost una dificilă. Ne-am antrenat mult mai mult, ne-am restabilit prioritățile și am încercat să îmbunătățim comunicarea pe teren, iar acum, munca noastră are rezultate. Ne-au mai rămas doar două meciuri foarte importante până la finalul acestui campionat, iar noi trebuie să fim pregătiți, determinați și cu multă încredere.”

Julia Milovits a declarat: “Acest meci a fost unul important pentru noi, iar obiectivul nostru a fost să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte puse în joc, chiar dacă nu am fost în cea mai bună condiție fizică sau dacă jocul nostru nu a mers cum ne-am fi dorit. Am reușit! Și suntem foarte mulțumite.” 

CSM București: Medic Sofija (6 puncte), Ivana Lukovic (19 puncte), Bernadett Dekany (17 puncte), Lucille Charuk (4 puncte), Julia Milovits (6 puncte), Nikola Radosova (16 puncte) și libero-ul Luna Carocci. Au mai intrat și Ariana Pârv (2 puncte), Adina Roșca și Alice Kapelovies.

CSM Lugoj: Balae Gabriela (11 puncte), Ciocian Elena (3 puncte), Canea Ionela (10 puncte), Rus Ramona (13 puncte), Degeest Krista (17 puncte), Roman R (8 puncte) și libero-ul Rotaru Adriana. Au mai luat parte la joc și Pantiru Alexandra și Preda Alexandra.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share