Volei feminin. CSM Bucuresti gazda derby-ului cu Stiinta Bacau

CSM București este gazda partidei din etapa a VI-a a Diviziei A1 cu Știința Bacău. Meciul va avea loc mâine, 7.11.2016, de la ora 18:00, la Sala de Sport “Elite”, complex Sun Plaza.

CSM București a avut parte de o înfrângere neașteptată în etapa trecută, la Iași. Pierderea celor trei puncte puse în joc le-a pus în dificultate pe „tigroaice”, iar acum ele trebuie să scoată toate armele din dotare și să se lupte cu și mai multă înverșunare pentru a câștiga cele trei puncte puse în joc și pentru a-și consolida poziția în clasament. Știința Bacău a avut un parcurs foarte bun până acum, iar în acest moment ocupă locul 2 în clasament. În etapa a V-a s-a luptat cu CSM Târgoviște, iar cele trei puncte câștigate au propulsat echipa printre favoritele momentului.

După prestația nereușită de la Iași, avem nevoie să câștigăm următorul meci și să demonstrăm că CSM București nu este echipa pe care ați văzut-o acum câteva zile. Intrăm pe teren cu maximă determinare, știind că vom înfrunta o echipă în formă, care vine după o victorie cu Târgoviște. Trebuie să facem un joc foarte bun pentru a contraataca Știința Bacău, dar am încredere că va fi bine pentru că am văzut că jucătoarele noastre sunt hotărâte să câștige.” – a declarat antrenorul echipei, Nicola Negro.

Centrul Sofija Medic a spus: „În primul rând, noi trebuie să uităm de ce s-a întâmplat la meciul trecut și să intrăm pe teren foarte concentrate, cu o minte limpede. Bacău este o echipă puternică, dar sunt sigură că dacă vom juca așa cum trebuie, rezultatele vor fi satisfăcătoare. Între noi există o bună comunicare și facem tot ce ne stă în putere ca să ne ajutăm, iar aceasta este cheia succesului”

Nu uitați că „tigroaicele” vă așteaptă să le susțineți mâine, de la ora 18:00, la Sala de Sport “Elite”. De asemenea, meciul va fi transmis live de Digi Sport.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share