Volei feminin. CSM Bucuresti dispută manșa retur cu CS Stiinta Bacau

CSM București pleacă după puncte la Bacău, unde va disputa meciul din etapa a XVII-a a Diviziei A1, cu echipa CS Știința Bacău. În acest moment, “tigroaicele” și adversarele au în cont câte 38 de puncte, iar lupta pentru ocuparea locului 2 în clasament, este una și mai strânsă. Manșa retur este programată duminică, 12 februarie, începând cu ora 11:45 și va fi transmisă live pe Digi Sport 4.

În luna noiembrie, la meciul din retur, elevele lui Ferhat Akbaș s-au impus fără nicio problemă în fața echipei Știința Bacău și au câștigat în minimul de seturi (25-19, 25-23, 26-24). Atunci, ele au luat cele 3 puncte care le-au ajutat să ajungă pe podim, iar acum și-au propus să ajungă pe locul doi.

Alice Kapelovies, ridicătoarea CSM București, a declarat: “Meciul cu Bacău va fi extrem de greu pentru că adversarele noastre joacă foarte bine pe terenul propriu și sunt puține echipele care au reușit să se impună acolo, însă avem încredere în noi și știm că putem să câștigăm. Ne-am pregătit mult și sperăm să se vadă asta și în rezultatele muncii noastre”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share