Volei feminin. CSM Bucuresti continua sirul victoriilor neintrerupte

Puternice, determinate și concentrate, așa au fost Tigroaicele în meciul cu echipa CS Dinamo București. Ele au arătat un joc foarte bun în care au dominat fără emoții adversarele și chiar dacă nu au reușit să își adjudece cel de-al treilea set, la final de meci s-au impus cu ușurință. CSM București a mai bifat încă o victorie în seria partidelor câștigate fără nicio înfrângere, iar acum are 12. Nikola Radosova a fost marcatoarea serii, reușind punct după punct, iar Sofija Medic și Lucille Charuk au avut un blocaj care a dat roade. CSM București vs CS Dinamo București 3-1 (25-20, 25-18, 24-26, 25-13)

Antrenorul Ferhat Akbaș a declarat: “După ce am câștigat și acest meci, pot să spun că am trecut peste ultimele provocări foarte dificile cu încredere și suntem mulțumiți de rezultatele obținute. Ne-a mai rămas de disputat un ultim meci în retur și sunt bucuros că ocupăm locul al doilea în clasament. Aștept cu nerăbdare următoarele confruntări din playoff pentru că ne vor forța să ne îmbunătățim jocul meci după meci, iar asta va fi o experiență benefică pentru echipă.”

Nikola Radosova, extrema Tigroaicelor, a declarat: “Am avut parte de câteva zile foarte dificile, iar obiectivul nostru a fost să luăm cele trei puncte în urma meciurilor cu CSM Târgoviște și Dinamo. Sunt foarte bucuroasă că ne-am atins țelul pentru că am muncit mult la asta. Ieri, am jucat motivate și disciplinate, mai puțin în setul trei, dar ne-am revenit repede. Sunt așa mândră de echipa noastră.”

CSM București (7 puncte din serviciu, 56 din atac și 16 din blocaj). Sofija Medic (14 puncte), Bernadett Dekany (12 puncte), Lucille Charuk (12 puncte), Jelena Alajbeg (14 puncte), Nikola Radosova (20 puncte), Alice Kapelovies (5 puncte) și libero-ul Luna Carocci. Au intrat și Julia Milovits (1 punct) și Ivana Lukovic (1 punct)

CS Dinamo București (6 puncte din serviciu, 37 din atac și 6 din blocaj). Olivera Medic (13 puncte), Boscacci Leticia (8 puncte), Matthewes Alexis (6 puncte), Mincă Danilea (2 puncte), Marcovici Alida (11 puncte), Jovanovic Katerina (9 puncte) și libero-ul Ștefan Ana Maria. Au mai luat parte la joc Motroc Sânziana și deOliviera Luciana.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share