Volei feminin. CSM Bucuresti asteapta vizita formatiei CSU Galati

Campionatul Național a ajuns la etapa a VIII-a, iar CSM București așteaptă vizita echipei CSU Galați. Meciul va avea loc sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 18:00, la Sala de Sport “Elite”, din complexul comercial Sun Plaza.

Până acum, “tigroaicele” au avut rezultate foarte bune și ocupă un loc fruntaș în clasamentul actual. Cu 16 puncte acumulate și 5 victorii, se află pe locul trei, după Alba Blaj și CSM Târgoviște. CSU Galați este ocupanta penultimului loc, în acest moment, și are în contul său 3 puncte. Meciul va fi arbitrat de Birzan C și Niculescu S.

Antrenorul secund, Marius Măcicășan, susține că: “Este un meci în care o victorie în 3 seturi este singura opțiune. Sper că fetele nu vor subestima adversarele, deoarece nu ne mai permitem pași greșiți.”

“Meciul de mâine împotriva echipei Galați este foarte important pentru noi, mai ales că trebuie să ne menținem nivelul de joc pe care l-am atins săptămâna trecută. Tratăm această partidă cu multă seriozitate. Muncim intens pentru a rămâne într-o formă cât mai bună și încercăm să rezolvăm lucrurile care nu funcționează bine pe teren. Următoarele săptămâni sunt foarte aglomerate pentru noi și trebuie să fim pregătite atât pentru returul cu Dinamo din Cupa României, cât și pentru meciul cu Târgoviște, de săptămâna viitoare.” – a declarat căpitanul echipei, Lucille Charuk.

Vă așteptăm și pe voi să le susțineți pe “tigroaice” în meciul de mâine. Hai, CSM București!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share