Volei feminin. Challenge Cup. CSMB asteapta vizita grecoaicelor de la Olympiakos Piraeus

“Tigroaicele” sunt pregătite să își ia revanșa, după ce în turul șaisprezecimilor Cupei Challenge au pierdut cu scorul de 3-0 în fața echipei Olympiakos Piraeus. Pline de ambiție, cu forțe proaspete și cu viziunea noului antrenor, Ferhat Akbaș, ele sunt hotărâte să ducă meciul de miercuri, 11 ianuarie, în setul de aur și să își îndeplinească obiectivul de a merge mai departe în cupa europeană. CSM București are nevoie de energia și de încurajările fanilor, așa că îi așteaptă pe toți la Sala de Sport “Elite” din cadrul complexului comercial Sun Plaza, începând cu ora 18:00.

De patru sezoane, Olympiakos Piraeus este campioana Greciei și este singura echipă care a ridicat probleme “tigroaicelor” și în ediția trecuta a Cupei Challenge. Pe terenul grecoaicelor, fetele noastre au pierdut cu scorul de 3-0, dar ele nu s-au lăsat descurajate și au eliminat adversarele din Challenge Cup, după meciul din Capitală, care s-a jucat până în setul de aur. CSM București și-a propus să repete, din nou, acea partidă și să câștige.

Ferhat Akbaș, antrenorul echipei CSMB, a declarat: “Meciul împotriva echipei Olympiakos va fi unul foarte greu și solicitant pentru ambele părți. Obiectivul nostru este să ducem partida în setul de aur, lucru care nu va fi ușor, dar am mare încredere în jucătoare și în staff-ul tehnic. Împreună ne vom atinge obiectivul.”

 „Știm că avem în față o mare provocare, dar sunt sigură că dacă vom fi concentrate și vom munci mult, ne vom atinge scopul. Va fi nevoie de o muncă de echipă, în adevăratul sens al cuvântului, și de un plan de meci bine pus la punct de noul nostru antrenor. Indiferent de ce se va întâmpla, știm că va fi o seară de milioane.” – a declarat căpitanul echipei CSMB, Lucille Charuk.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share