Volei feminin. Challenge Cup. CSM Bucuresti disputa primul meci cu Olympiacos Piareus

 

CSM București va disputa prima partidă din șaisprezecimile Cupei Challenge, mâine, 14 decembrie, cu echipa greacă, Olympiacos Piraeus. “Tigroaicele” vor avea parte de un meci foarte greu pentru că Olympiacos a câștigat, în ultimele patru sezoane, titlul de campioană a Greciei. De asemenea, Piraeus a fost singura echipă care a reușit să învingă CSM București, la ultima ediție a Challenge Cup, cu scorul 3-0 (25-23, 25-16, 25-11). Fanii voleiului pot urmări acest meci, care se anunță a fi unul impresionant, pe www.laola1.tv, începând cu ora 19:00.

Banciu Eugen, team managerul CSMB, a declarat: “Meciul de la Piraeus se anunță a fi unul foarte dificil pentru CSM București. Suporterii echipei de fotbal Olympiacos au fost chemați la sală ca să fie alături de voleibaliste și să le încurajeze cu frenezie. Cu siguranță, ne așteaptă o atmosfera infernală! Totuși, nu ne sperie nici valoarea adversarelor, nici această mobilizare a galeriei de fotbal Olympiacos. Ba din contră, suntem o echipa călită în lupte, iar forța noastră e dată de valoarea jucătoarelor și de relațiile interumane, care sunt excelente. Avem un moral ridicat după victoria în fața Blajului, iar asta ne va ajuta mult. Suntem câștigătorii Challenge Cup și, pas cu pas, ne vom apăra trofeul pus în joc!”

“Începem aventura din Cupele Europene cu un meci foarte greu, pe terenul celor de la Olympiacos. Campioana Greciei este o echipă puternică și compactă, jucătoarele se cunosc bine și sunt împreună de câteva sezoane. Trebuie să fim atenți pentru că va fi o partidă dificilă, iar după meciul cu Blaj, am avut foarte puțin timp la dispoziție ca să ne pregătim pentru această confruntare. Suntem gata de luptă și ne dorim să cucerim Piraeus pentru că Challenge Cup reprezintă un mare interes pentru noi.” – a mai spus Nicola Negro, antrenorul “tigroaicelor”.

Rămâneți alături de noi, vă vom ține la curent cu tot ce se întâmplă cu “tigroaicele” noastre.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share