Volei feminin. 3.04.2016. Tigroaicele scriau istorie

Anul trecut, ziua de 3 aprilie, aducea o bucurie imensă în sufletele Tigroaicelor, ale staff-ului tehnic și ale bucureștenilor, pentru că CSM București câștiga primul trofeu european din istoria voleiului feminin romanesc. După meciuri de foc, care le-au solicitat pe jucătoarele noastre, ele au pus la loc de cinste Cupa Challenge. În semifinale şi în finală, Tigroaicele au reuşit să bată de patru ori din tot atâtea ocazii echipele turce Bursa, respectiv Trabzon. Trebuie să menționăm că Turcia este numărul 1 în Europa la nivel de cluburi, astfel că misiunea lor nu a fost deloc ușoară.

“În urmă cu un an, CSM București reușea să scrie o pagină de aur în istoria voleiului românesc, devenind prima echipă feminină câștigatoare a unui trofeu european. Totul a fost minunat și va rămâne în amintirea mea ca un vis frumos, care s-a transformat în realitate datorită dorinței și spiritului de echipă care au făcut imposibilul în posibil. Vă mulțumesc tuturor pentru aceste clipe de neuitat!” – a declarat team managerul echipei, Eugen Banciu

CSM București 2015-2016

Antrenor principal: Francois Salvagni

Antrenor secund: Marius Măcicășan

Preparator fizic: Cadeddu Francesco

Statistician: Vlad Păușescu

Team manager: Eugen Banciu

Șef secție volei: Gabriel Gancea

Jucătoare: Roxana Bacșiș, Giulia Pincerato, Faleș Georgiana, Jole Ruzzini, Jasna Majstorovic, Tamara Susic, Balintoni Diana, Maria Karakasheva, Ozun Mihaela, Roșca Adina, Laura Pihlajamaki, Alice Gospodin, Diana Cărăbunaru, Diana Tătaru.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share