Vizita Surpriza. HANDBAL FEMININ

Junioarele I ale CSM Bucuresti au obtinut cel de-al treilea titlu national consecutiv in tot atatia ani de proiect  – Centrul de Copii si Juniori, proiect al Clubului Sportiv Municipal Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Performanta obtinuta de CSM Bucuresti, la oricare nivel, este sarbatorita ca atare, iar Tigroaicele de la echipa de senioare au tinut sa le viziteze pe Junioarele I dupa performanta extraordinara a acestora de a obtine cel de-al treilea Titlu National consecutiv. „Inarmate” cu buchete de flori, Oana Manea si restul coechipierelor au mers la sala Elite sa le suprinda pe mai tinerele Tigroiace in timpul antrenamentului de seara.

Obisnuite sa fie de partea suporterilor la meciurile echipei mari, Junioarele I au fost incantate de supriza Tigroaicelor. In plus, antrenorul Per Johansson impreuna cu Linnea Torstensson si Carmen Martin s-au alaturat echipei pentru un antrenament comun. Pentru Tigroaicele CSM Bucuresti urmeaza Cupa Romaniei – Final 4, unde vor incerca sa cucereasca cel de-al treilea trofeu al sezonului intern.

Per Johansson: „A fost un moment foarte frumos. Sunt imporesionat de performantele lor de-a lungul ultimelor sezoane. Am putut simti placerea lor de a discuta cu fetele din echipa de senioare, sa primeasca sfaturi de la Carmen si Linnea. Le urez mult succes pe viitor.”

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share