Victorie spectaculoasa la revenirea Cristinei Neagu in Liga Nationala

Tigroaicele CSM Bucuresti au invins categoric pe CSM Roman (32-19), trecandu-si astfel in cont cea de-a doua victorie a noului sezon de Liga Nationala. Echipa condusa de Helle Thomsen a controlat autoritar partida in fata ocupantei locului 5 din stagiunea precedenta, reusind sa ofere un adevarat spectacol celor aproximativ 1.000 de suporteri prezenti la meci.

Fanii care au asistat live la duelul din etapa a doua au luat parte si la cel mai asteptat moment al startului de sezon, revenirea Cristinei Neagu in Liga Nationala de Handbal Feminin dupa o pauza de aproape 5 ani.

Cristina Neagu: „Ultimul meci jucat de mine in Liga Nationala a fost in ianuarie 2013. Incerc sa ma acomodez la ritmul de Campionat National pentru ca in ultimii ani nu am fost obisnuita cu asa ceva in Muntenegru. Desi exista campionat acolo, cele cateva meciuri se disputa dupa Final 4 Liga Campionilor.

Pentru mine este important sa fiu sanatoasa si sa joc meciuri alaturi de colegele mele, iar meciurile din Liga Nationala sunt foarte bune pentru pregatirea celor din Liga Campionilor. Toate meciurile trebuie tratate cu seriozitate, pentru ca toate obiectivele, mai mici sau mai mari, privind Liga Nationala, odata atinse, ne vor aduce beneficii pe viitor. Ne dorim sa castigam toate meciurile.

In acelasi timp, vrem sa pregatim cat mai bine meciurile din Liga Campionilor. Eu consider ca meciurile de Liga Nationala sunt meciuri bune in vederea pregatirii pentru Liga Campionilor, desi multa lume spune ca nu avem adversari in campionatul romanesc si sunt meciuri slabe, eu consider ca sunt cateva echipe bune care iti pot tine piept, macar o repriza. Cred ca vom avea viata grea in unele meciuri din deplasare.”

CSM Bucuresti

Paula Ungureanu, Alina Iordache, Aneta Udristioiu 2, Marit Frafjord 1, Isabelle Gullden 1, Iulia Curea 2, Cristina Neagu 4, Sabina Jacobsen, Line Jorgensen 2, Camille Ayglon Saurina, Bianca Bazaliu 2, Oana Manea 3, Amanda Kurtovic 2, Gnonsiane Niombla 5, Nathalie Hagman 6, Majda Mehmedovic 2

CSM Roman

Tereza Pislaru, Andreea Polocoser, Loredana Vartic, Lacramioara Cilici, Ana Iuganu, Mihaela Stanciulescu 1, Oana Chitacu, Terja Ferfolja, Viktoriia Timoshenkova,Carmen Stoleru 1, Jasna Toskovic, Diana Mihaela Petrescu, Alexandra Iovanescu 1, Ionela Dinu, Ana  Simion 7,  Ana Miriam De Sousa 1,  Anca Polocoser 2 , Ana Maria Popa 6,

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share