Victorie pentru Tigri in meciul cu Politehnica Iasi

In a doua etapa din returul SuperLigii CEC Bank, Tigrii au primit vizita celor de la Politehnica Iasi, pe stadionul Arcul de Triumf, reusind sa se impuna cu 41-28.

Meciul a inceput bine pentru gazde, reusind sa deschida scorul prin Daniel Faasen dupa o lovitura de pedeapsa. Cateva minute mai tarziu, Marian Ispir a inscris primul eseu si dupa transformarea aceluiasi Faasen scorul devenea 10-0 pentru Tigri.

A doua incercare a celor de la CSM Bucuresti a fost inscrisa de pilierul Paul Petucher, transformarea apartinand tot lui Daniel Faasen, astfel ca dupa 20 de minute de joc, Tigrii conduceau cu 17-0.

A urmat al treilea eseu pentru CSM Bucuresti prin Makefu Tongia, in urma unei actiuni individuale, transformarea fiind ratata de Faasen, astfel ca ecartul Tigrilor ajunsese la 22 de puncte.

In ultimele minute ale primei reprize, Marian Ispir a reusit a doua sa incercare, a patra a meciului dupa o pasa foarte inspirata din partea lui Daniel Faasen. Transformarea de pe partea stanga a fost ratata de Faasen si scorul a devenit 27-0.

Pana la pauza Politehnica Iasi a reusit sa puncteze printr-un eseu inscris de Nicolas Moa, transformat de Daniel Plai, scorul pauzei fiind 27-7.

Repriza a doua a inceput in forta pentru echipa Politehnicii Iasi, acestia reusind sa inscrie doua eseuri, unul prin Toader si celalalt prin Drusca, ambele transformate de Daniel Plai, astfel ca diferenta s-a redus la doar sase puncte, 27-21.

Replica Tigrilor a venit imediat si aripa Jack Cobden a reusit sa inscrie inca un eseu, transformat de aceasta data de Valentin Calafeteanu. Acelasi Calafeteanu a reusit sa transforme si eseul inscris de Moa Maliepo cateva minute mai tarziu, scorul devenind 41-21.

Scorul final a fost stabilit dupa inca o incercare, transformata de cei de la Politehnica Iasi, astfel ca CSM Bucuresti s-a impus pe stadionul Arcul de Triuml cu 41 la 28, in etapa a doua a returului SuperLigii CEC Bank.

Urmatoarea etapa pentru Tigri va avea loc in deplasare, la Timisoara, pe 08 aprilie, incepand cu ora 12.00, in direct pe Dolce Sport.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share