Victorie muncita pentru Tigroaice in fata echipei HCM Ramnicu Valcea

Echipa de handbal feminin a CSM București continuă parcursul perfect în Liga Florilor și după disputarea meciului din etapa a opta:

CSM București – HCM Râmnicu Vâlcea 27-24 (16-10)

Tigroaicele au dominat clar prima parte a meciului. Dacă în minutul 15, tabela indica 11-9 pentru echipa bucureșteană, după time-out-ul solicitat de Helle Thomsen, CSMB a înscris 4 goluri consecutive și a luat un avans de 6 goluri pe care l-au menținut până la pauză. La revenirea de la cabine, campioanele României au părut mai concentrate, iar diferența dintre cele două echipe s-a majorat. Pe fondul unei relaxări în apărare, dar și a lipsei de idei în atac, între minutele 40 și 50, Tigroaicele au înscris doar de 2 ori, timp în care echipa vâlceană a marcat 9 goluri, astfel că partida s-a relansat. Mai mult de-atât, formația oaspete a avut ocazia să egaleze, dar Jelena Grubisic a închis poarta CSM-ului, după care Hagman și Neagu au ieșit la rampă și au înscris 3 goluri consecutive. S-a încheiat 27-24 pentru Tigroaice, o victorie firească, dar extrem de muncită.

De menționat este faptul că la această partidă a debutat pentru CSM București Bianca Marin, componentă a echipei de junioare 1. De asemenea, Camille Ayglon Saurina a revenit pe teren, după o lună de recuperare. Totodată, Majda Mehmedovic și Gnonsiane Niombla nu au putut fi folosite, aflându-se într-un program de recuperare după accidentările suferite la umăr, respectiv spate.

CSM București: Ungureanu, Grubisic, Iordache – portari, Gullden 6, Neagu 6, Frafjord 3, Hagman 3, Manea 2, Kurtovic 2, Udriștioiu 1, Curea 1, Jorgensen 1, Ayglon 1, Bazaliu 1, Jacobsen, Marin.

Pentru HCM Râmnicu Vâlcea au înscris: Vasilevskaya 9, Florica 3, Glibko 3, Craiu 2, Khouildi 2, Gavrila 1, Băcaoanu 1, Krnic 1, Lopez 1, Vukcevic 1.

Pentru Tigroaice urmează o partidă extrem de importantă  în Liga Campionilor. CSM București va juca împotriva danezelor de la Nykobing, sâmbătă, de la ora 16:00, la Sala Dinamo. Biletele sunt disponibile pe eventim.ro și în rețeaua Eventim.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share