Victorie importanta pentu juniorii U16 in debutul Campionatului National

Echipa de rugby U16 a CSM Bucuresti a debutat cu o victorie in Divizia Nationala de Juniori U16 reusind sa se impuna in meciul cu CSS Triumf Bucuresti cu scorul de 15-7.

Pe stadionul de rugby Metrorex din Capitala a fost programat duminica, 08 octombrie 2017 meciul din etapa I-a a Diviziei Nationale de Juniori U16, grupa Muntenia, intre CSM Bucuresti si CSS Triumf Bucuresti.

Juniorii U16 ai echipei CSM Bucuresti au reusit sa se impuna dupa trei eseuri marcate prin Ionut Pirvu, Cakir Bunyamin si Arin Ibram, cei de la CSS Triumf reusind doar un eseu transformat.

Cei 15 jucatori care au evoluat pentru CSM Bucuresti U16 au fost: 1. Arin Ibram, 2. Mihai Dragos, 3. Ionut Pirvu, 4. Mario Leriu, 5. Andrei Milos, 6. Cakir Bunyamin, 7. Cosmin Enache. 8. Mircea Serban, 9. Andrei Selavatrea, 10. Rares Pauna, 11. Florin Munteanu, 12. Costel Marian Ion, 13. Andrei Fodor, 14. Andrei Gaiseanu si 15. Robert Ana.

Din grupa Muntenia mai fac parte echipele CSO Pantelimon, Callatis Mangalia si Colegiul Tehnic Dinicu Golescu.

Echipa de rugby U16 a CSM Bucuresti urmeaza sa dispute meciul cu Colegiul Tehnic Dinicu Golescu, duminica, 15 octombrie 2017, pe stadionul Parcul Copilului, de la ora 11.00 in etapa a II-a a Diviziei Nationale de Juniori.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share