Victorie cu punct bonus pentru CSM Bucuresti in fata celor de la Dinamo

Etapa a VI-a a SuperLigii CEC Bank a programat meciul dintre Dinamo Bucuresti si CSM Bucuresti, vineri, 29 septembrie, partida castigata de Tigri cu 53-32.

Scorul a fost deschis de oaspeti, prin Hinckley Vaovasa, fundasul celor de la CSM Bucuresti reusind primul eseu al partidei, transformarea apartinandu-i lui Darren Baron, astfel ca scorul devenea 7-0. Dinamovistii au replicat prin aceasi procedura, Tudorel Bratu ratand transformarea dintr-o pozitie dificila, iar diferenta devenea de doar doua puncte in favoarea CSM Bucuresti.

A urmat o perioada buna de joc pentru gazde, acestia reusind sa mai inscrie un eseu transformat si o lovitura de pedeapsa pentru a prelua conducerea cu 15-7, CSM Bucuresti fiind in inferioritate numerica dupa ce Jack Cobden a vazut cartonasul galben.

Reveniti in formatie completa, echipa Clubului Sportiv Municipal Bucuresti a preluat din nou conducerea dupa ce Lasha Azaladze si Adrian Ion au marcat in terenul de tinta advers, reusite transformate de acelasi Darren Baron, stabilind astfel scorul la pauza, 21-15.

Repriza secunda a confirmat superioritatea Tigrilor, acestia marcand un nou eseu prin Makefu Tongia, transformat de uvertura Darren Baron, jucator care mai adauga sase puncte din doua lovituri de pedeapsa pentru a mari avantajul la 34-15.

Au mai urmat inca trei incercari reusite, pe rand, de pilierul Omar Baliashvili la prima atingere de balon de la intrarea pe teren, Kamil Sobota si Hinckley Vaovasa, doua dintre ele fiind transformate de Darren Baron pentru a duce scorul la 53-15 in favoarea CSM Bucuresti.

Pana la fluierul final Dinamo Bucuresti a reusit sa mai reduca din diferenta dupa ce au inscris trei incercari, doar una fiind transformata, stabilind astfel scorul final: 53-32 pentru CSM Bucuresti, victorie cu punct bonus ofensiv.

Tigrii, in urma rezultatului obtinut in acest meci, se plaseaza pe pozitia a doua a clasamentului SuperLigii CEC Bank, urmand sa intalneasca Steaua, liderul actual, in ultima etapa din tur, sambata, 07 octombrie, de la ora 19.00, pe stadionul Arcul de Triumf.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share