Victorie cu CSM Ploiești, pe mana lui Iancu

Tigrii de la CSM București și-au trecut în cont cel de-al doilea succes stagional în Liga Națională masculină. Ca și în prima etapă, victoria a fost una cu emoții: CSM București – CSM Ploiești 27-26 (13-16). Portarul Ionuț Iancu, eroul meciului, a apărat în ultima secundă o aruncare de la la 7 metri!

CSM București câștigă ca o echipă mare, chiar și atunci când jocul nu este atât de reușit. Timp de 42 de minute, vicecampioana a suferit în fața unei echipe arțăgoase, în atac și în apărare, astfel că ploieștenii au ajuns să conducă la un moment dat chiar și cu șase goluri (22-16, min. 42). Din acel moment, Ionuț Iancu a închis practic poarta Tigrilor, lăsându-i fără soluții pe oaspeți. Humet și-a intrat în mână – a înscris cinci goluri din acel moment, inclusiv ultimele trei goluri, cele decisive -, la fel ca și Nicușor Negru, astfel că elevii lui Sundovski au recuperat gol după gol, ajungând să egaleze în mintul 53 (24-24) și să preia conducerea două minute mai târziu (25-24). Într-un final tensionat, CSM s-a desprins la 27-26, dar ploieștenii au reușit să obțină o aruncare de la 7 la ultima fază a meciului. Ionuț Iancu și-a încununat evoluția impecabilă din acest meci cu o ultimă parada, care a păstrat toate cele trei puncte în vistieria Tigrilor. Iancu a adunat la final 16 intervenții de senzație.

CSM București: Iancu, Blazevic – portari; Pătru 1, Milosevic 2, Simovic, Militaru, Stavrositu 3, M. Răpciugă, Humet 8, Șomlea 2, Kostadinovic 3, Marijanac 2, Negru 5, Rotaru, Ungureanu, Stamate 1.

Duminică, 30 august, CSM București va juca în deplasare, la Minaur, într-o reeditare a finalei Ligii Naționale din sezonul trecut.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share