Victorie categorica pentru CSM Bucuresti in debutul Cupei Romaniei

Cupa Romaniei, editia 2017-2018 a debutat astazi, de la ora 11.00, pe stadionul Olimpia cu meciul dintre CSM Bucuresti si Politehnica Iasi, partida in care Tigrii s-au impus categoric cu 55-3.

Echipa condusa de Eugen Apjok a deschis scorul rapid dupa eseul inscris de Sioeli Lama, astfel ca dupa numai cateva minute de joc scorul devenea 5-0 pentru gazde, transformarea fiind ratata de Hinckley Vaovasa.

Politehnica Iasi a profitat de o greseala a celor de la CSM Bucuresti cateva minute mai tarziu si a reusit sa transforme lovitura de pedeapsa prin Adrian Rusu, aducand scorul la 5-3.

Pana la pauza Tigrii au mai reusit o incercare, de aceasta data inscrisa de Makefu Tongia, acelasi Vaovasa ratand din nou transformarea si scorul dupa prima repriza a fost de 10 la 3.

In partea secunda a partidei CSM Bucuresti s-a mobilizat si a oferit un spectacol rugbystic reusind sa inscrie sapte incercari prin: Makefu Tongia de doua ori, Paul Petucher, Sioeli Lama, Ionut Niacsu si Kamil Sobota tot de doua ori. Din acestea patru au fost transformate de Darren Baron si una de Ionut Niacsu, stabilind astfel scorul final al partidei CSM Bucuresti – Politehnica Iasi: 55-3.

Este important de mentionat faptul ca Eugen Apjok a ales sa foloseasca nu mai putin de 11 jucatori sub 23 de ani in aceasta partida, astfel ca pentru Tigrii au evoluat: Iulian Hartig, care a debutat astazi atat la seniori cat si in SuperLiga CEC Bank, George Croitoru, Ionut Macoveanu, Hinckley Vaovasa, Moa Maliepo, Lama Sioeli, Dumitru Papaiane, Makefu Tongia, Winter Riley, Arvinte Mario si Darren Baron.

Pentru CSM Bucuresti urmeaza etapa a II-a a Cupei Romaniei, sambata, 11 noiembrie, in deplasare la Cluj.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share