Vardar Trophy 2017: Ultimele teste inaintea startului sezonului 2017/18

Tigroaicele CSMB au plecat astazi spre capitala Macedoniei unde vor participala la Vardar Trophy 2017 (23-26 august). Turneul gazduit de finalista sezonului trecut a Ligii Campionilor, HC Vardar Skopje,  se va desfasura in sala SC „Jane Sandaski” si va avea la start sase echipe:

Vardar – Macedonia
Buducnost – Muntenegru
Odense – Danemarca
CSM Bucuresti Romania
Krasnodar – Rusia
Rostov – Rusia

Nicolae Luca – Team Manager CSM Bucuresti:”Am confirmat participarea cu gândul la pregătirea de vară și la faptul ca vom avea posibilitatea să jucam trei meciuri foarte puternice. Echipele participante nu au nevoie de prea multa prezentare, de aceea este un privilegiu să fii invitat la un astfel de turneu. CSM Bucuresti a jucat  doua meciuri in Bucuresti, cu Rostov si Copenhaga, iar cele de la Skopje vor fi ultimele din seria amicalelor.
Este motivul pentru care tehnicienii nu vor urmări în mod expres rezultatul ci felul în care s-au integrat jucătoarele noi. Încă se lucrează la sistemele de joc, va fi nevoie de ceva timp si speram ca acest lucru sa fie inteles si de suporteri.”

Biljana Crvenkovska – Director Adjunct HC Vardar: ” Am invitat echipe din 5 tari, toate la nivel de top in handbalul european. Arata dorinta noastra de a avea dueluri cu adversari puternici, in acelasi timp oferind un spectacol publicului nostru. In perioada 23-26 august, Skopje va fi centrul european al handbalului feminin, pentru ca toate echipele importante vor fi prezente aici. Cred ca spectatorii se vor bucura de spectacolul pe care il vor face aceste mastre ale handbalului.”

Cele sase echipe participante vor fi impartite in doua grupe, urmand ca primul loc din fiecare grupa sa se califice in finala turneului. Din pacate, turneul nu va fi televizat.

Grupa A
Buducnost
Vardar
Krasnodar

Grupa B
Odense
CSM Bucuresti
Rostov

Programul Meciurilor (Ora Romaniei):

23 August 2017
16 h. СSМ Bucuresti – Rostov
18.15 h. Vardar – Krasnodar

24 August 2017
16 h. Odense – CSM Bucuresti
18 h. Future – Vardar

25 August 2017
16 h. Rostov – Odense
18 h. Krasnodar – Buducnost

26 August 2017
15 h. Meciul pentru locul 5
17 h. Meciul pentru locul 3
19 h. Finala

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share