Valentin Calafeteanu a fost desemnat “Jucatorul etapei”

Tigrii au obtinut in etapa a III-a din cadrul SuperLigii CEC Bank o victorie extrem de importanta in economia clasamentului sezonului regulat cu rezultatul de 28-16 in fata campioanei en-titre, Timisoara Saracens, mijlocasul la gramada al echipei noastre fiind desemnat atat “Jucatorul meciului” cat si “Jucatorul etapei”.

Disputata pe Stadionul National Arcul de Triumf partida dintre CSM Bucuresti si Timisoara Saracens s-a incheiat cu victoria Tigrilor dupa cea mai buna evolutie din acest sezon 2017-2018 al SuperLigii CEC Bank, dintre individualitatile care au iesit in evidenta aflandu-se si Valentin Calafeteanu, autor a unui total de 14 puncte.

Este pentru a doua etapa consecutiv cand Vali Calafeteanu marcheaza cele mai multe puncte intr-o singura runda, revenirea acestuia dupa o accidentare dovedindu-se decisiva, colaborarea cu Darren Baron dar si precizia din fata butului sunt aspecte care vor influenta si pe viitor jocul Tgrilor, care se afla inaintea unei alte partide extreme de grele, pe terenul Stiintei Baia Mare.

“Sunt multumit de ceea ce am aratat in aceasta partida, munca noastra din ultimele luni incepe sa dea roade si incredere pentru atingerea obiectivelor propuse. Avem nevoie de continuitate in rezultate si evolutii pentru a putea ramane pe primele pozitii ale clasamentului” ne-a declarat Vali Calafeteanu.

In urmatoarea etapa Tigrii se vor deplasa pe Arena Zimbrilor unde vor intalni vicecampioana Stiinta Baia Mare, partida fiind programata sambata 16 septembrie 2017 cu incepere de la ora 11:00. Partida va putea fi urmarita in direct pe www.Rugby TV.ro.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share