Turneu amical la Sala Rapid pentru Tigri

Tigrii vor susține un ultim test înaintea startului Ligii Naționale. CSM București organizează Cupa București, în perioada 25-27 august, la Sala RAPID, turneu la care au fost invitate echipele CSA Steaua București, CSM Focșani și HC Vaslui.

După amicalul de lux cu FC Barcelona și meciul de pregătire de la Chiajna, împotriva CSA Steaua, handbaliștii de la CSMB vor disputa ultimele trei partide din această perioadă de pregătire. Înaintea Cupei București, antrenorul principal, Pau Campos Sunen, a declarat: „Este ultimul test înainte să debutăm în competițiile oficiale. Mă aștept să văd lucruri interesante în echipa noastră la acest turneu de pregătire, pe care le-am lucrat la antrenamente. Abia aștept să începem meciurile după această perioadă precompetițională.”  

Cele patru echipe vor da piept fiecare cu fiecare, după următorul program:

Vineri, 25 august 2017:

Ora 18:30             CSM București vs HC Vaslui
Ora 20:30             CSA Steaua București vs CSM Focșani

Sâmbătă, 26 august 2017:

Ora 17:30             CSM București vs CSM Focșani
Ora 19:30             CSA Steaua București vs HC Vaslui

Duminică, 27 august 2017:

Ora 11:00             HC Vaslui vs CSM Focșani
Ora 13:00             CSA Steaua București vs CSM București

Accesul publicului la Cupa București este gratuit.

Tigrii vor debuta în noul sezon al Ligii Zimbrilor în deplasare la Vaslui. Partida se va disputa sâmbătă, 2 septembrie, începând cu orele 18:30. Primul meci oficial pe teren propriu va avea loc împotriva echipei HC Dobrogea Sud Constanța, în jurul datei de 10 septembrie. În ceea ce privește Cupa EHF, CSM București va da piept, în turul II preliminar, cu SKA Minsk, prima partidă fiind programată acasă, în weekendul 6-8 octombrie, returul urmând să se joace o săptămână mai târziu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share