Trei atleti, legitimati la CSM Bucuresti, vor participa la Campionatele Mondiale de la Londra

In perioada 4 – 13 august, la Londra, se va desfasura editia cu numarul XVI a Campionatelor Mondiale de Atletism. Din cei 15 atleti ai delegatiei Romaniei ce vor participa la CM, trei sportivi sunt legitimati la Clubul Sportiv Municipal Bucuresti.

Alina ROTARU (24 de ani), sportiva ce a reusit sa isi faca baremul pentru CM chiar la nationalele de la Pitesti, participa la proba de saritura in lungime: ‘’ Sunt foarte fericita ca fac parte din lotul Romaniei care merge la CM de la Londra. Acum doi ani am participat pentru prima data la un CM de seniori, unde am terminat pe locul 15 (6.68m). La Londra, obiectivul meu principal este sa intru in finala. Sunt extrem de bucuroasa ca am ales sa vin la CSM Bucuresti si sa imi fac baremul pentru Mondiale’’ a spus Alina, pentru www.csmbucuresti.ro.

Un alt sportiv  de mare valoare ce a ales sa concureze pentru CSM Bucuresti, GAG Marius Andrei (26 de ani), va participa la proba de aruncare a greutatii: ‘’ In primul rand vreau sa spun ca ma bucur ca am ales CSM Bucuresti si sper ca acest lucru va fi de bun augur pentru cariera mea. Mizez pe un rezultat bun, caci m-am pregatit intens pentru participarea la aceste Campionate Mondiale. Desi va fi foarte greu, vor participa multi atleti valorosi, obiectivul meu va fi accederea in finala si, de ce nu, un nou record personal care ar deveni un nou record national. Dupa Jocurile Olimpice de la Rio am avut cateva probeleme de sanatate dar recuperarea a decurs bine.’’

A treia atleta legitimata la CSM Bucuresti ce va participa la CM  de la Londra, Angela MOROSANU (31 de ani), a primit invitatie din partea IAAF de a concura la aceasta editie la proba de saritura in lungime: ‘’ A fost o surpriza placuta si neasteptata pentru mine invitatia primita de la IAAF pentru a concura la aceasta editie a CM. Ma simt bine, sunt pregatita pentru aceasta participare, si obiectivul meu este  sa ma calific in finala. Imi doresc foarte mult sa reusesc!’’ a spus plina de optimism atleta romanca pentru site-ul clubului.

Delegaţia Romaniei va fi condusă de doamna antrenor Mirela.Ţermure.

Ultima medalie a atletismului românesc la Mondiale a fost obţinută de Nicoleta Grasu – bronz la aruncarea discului (65,20 metri), la ediţia Berlin 2009

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

Like & share