Transfer de senzatie in echipa de volei feminin CSM Bucuresti! Sarboaica Jovana Brakocevic-Canzian se alatura echipei antrenate de Ferhat Akbas

Un transfer spectaculos în echipa de volei feminin CSM București! Sârboaica Jovana Brakocevic-Canzian devine tigroaică cu acte în regulă și se alătură celor 14 jucătoare antrenate de turcul Ferhat Akbaș! 

Cea mai bună jucătoare a Campionatului European în 2011, a CEV Champions League în 2013 și, în același an, la Campionatul Mondial al cluburilor, Jovana vine în România, la CSM București!

Ea e hotărâtă să scrie istorie alături de tigroaice și abia așteaptă să înceapă această nouă aventură: ”Sunt foarte entuziasmată să joc pentru CSM București. Se așteaptă mult de la noi și de la ceea ce putem face, ca echipă. Sunt extrem de fericită că prietena mea cea mai bună, Suzana Cebic, este aici și că, iată, avem ocazia să jucăm împreună. Și, totodată, sunt încântată să lucrez din nou cu Ferhat Akbaș, pe care îl admir și îl respect mult. Abia aștept să încep această nouă aventură!”.

Antrenorul echipei de volei feminin, Ferhat Akbaș, a declarat: ”Sunt foarte fericit și încântat că Jovana va purta echipamentul CSM București. Și-a dovedit profesionalismul de multe ori, obținând multe titluri și premii de-a lungul carierei sale. Am lucrat cu ea un an în China și două sezoane în Turcia, ne știm destul de bine și asta o va ajuta să se adapteze rapid la modul de lucru al echipei mele. Aș vrea să mulțumesc clubului CSM București pentru că a făcut posibil acest transfer”.

Decizia Jovanei de a se transfera la CSM București vine într-un moment perfect, când echipa antrenată de Ferhat Akbaș deține poziția de top în Campionatul Național, cu 8 victorii consecutive și doar o singură înfrângere.

Jovana vine cu forțe proaspete, după un sezon remarcabil alături de clubul Italian Liu Jo Normeccania Modena, fiind jucătoarea care a adus cel mai mare număr de puncte pentru echipă: 371.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share