Tigroaicele, victorie lejeră la început de sezon

Campioana handbalului feminin și-a început aventura în noul sezon competițional al Ligii Naționale cu un succes lejer, obținut duminică, 30 august, la Cisnădie: Măgura – CSM București 26-35 (13-16).

Jucătoarele antrenate de Mette Klit au condus de la un capăt la celălalt în fața unei nou-promovate care a încercat să țină ritmul cu mult mai valoroasa parteneră de întrecere. CSM a început cu 2-0 și 4-1, pentru mai apoi să se desprindă la 11-6 (min. 18). Până la pauză, Măgura a mai redus din diferență.

Aspectul jocului s-a păstrat și în partea a doua, când gazdele au reușit să se apropie la două goluri, 21-19 pentru CSM, însă valoarea și forța campioanei au făcut diferența pe final. CSM București s-a distanțat la zece goluri (diferența maximă) și au închis tabela cu 35-26.

CSM București: Alina Iordache, Mayssa Pessoa – Gullden 6, Curea 2, Da Silva 1, Jorgensen 1, Vărzaru 3, Brădeanu 5, Nan, Vetkova 3, Martin 4, Manea 4, Fisker 1, Necula, Fachinello 5.

La mijlocul săptămânii următoare (etapă intermediară), CSM București va disputa pe teren propriu meciul din runda a 2-a a Ligii Naționale feminine, cu HC Alba Sebeș.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share