Tigroaicele la primul antrenament – Reunire Handbal Feminin

Tigroaicele CSMB s-au intors din vacanta de vara si au inceput pregatirea pentru sezonul 2017/18. Cele mai entuziasmate jucatoare au fost cu siguranta noile achizitii, purtand pentru prima data tricoul CSM Bucuresti. Printre ele s-a aflat si Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare a lumii:

„Mi-am dorit foarte mult să mă întorc acasă pentru că am acest vis, să câştig Liga Campionilor cu o echipă românească, însă sunt conştientă de faptul că e o echipă în formare.”

Celelalte jucatoare aflate la primul antrenament in Bucuresti (Nathalie Hagman, Sabina Jacobsen, Marit Frafjord, Aneta Udristioiu, Amanda Kurtovic) s-au adaptat imediat la noul colectiv si au raspuns cu incredere intrebarilor reprezentantilor mass media:

Ştiu că este un club serios, cu ambiţii mari şi sunt fericită că pot să fac parte din această echipă„.(Amanda Kurtovic).

Antrenoarea Tigroiacelor, daneza Helle Thomsen, s-a aratat incantata de lotul pe care il are la dispozitie si increzatoare in forta grupului pe care il va conduce in lupta pe trei fronturi din noul sezon (Liga Campionilor, Liga Nationala, Cupa Romaniei): „Avem o echipă puternică şi putem învinge pe oricine„.

Alaturi de fete la primul antrenament s-a aflat si Directorul General al CSM Bucuresti, Gabriela Szabo, care a dorit sa isi exprime sprijinul pentru tripla campioana a Romaniei:

Mie îmi place locul 1 şi nici nu concep să nu rămânem pe locul 1. Voi fi alături de echipă atât cât timpul îmi permite şi cât echipa va avea nevoie de suportul meu„.

Albumul foto al reunirii de astazi il puteti gasi AICI.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave us a reply

You must be logged in to post a comment.

Abonare newsletter

CITIȚI ÎN CONTINUARE

Like & share